Mai exact, tânăra a fost amenințată cu moartea de un bărbat foarte recalcitrant și violent, pe care voia să-l sancționeze contravențional.

Individului nu i-a păsat că în față are o polițistă, anunțând-o că nu-l interesează ce i s-ar putea întâmpla, pentru că are, oricum, 80 de ani de închisoare de executat.

Polițista, amenințată de individ: „Te fac bucăți”

Ba mai mult, bărbatul i-a transmis femeii că o va distruge. „Te fac bucăți!”, i-a strigat acesta.

Faptele au avut loc la data de 23 iulie 2024, iar magistrații de la Judecătoria Turda au dispus miercuri, 25 septembrie, începerea judecății în dosarul în care individul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de ultraj.

„În actul de sesizare s-a reținut în esență că inculpatul (…) care la data de 23.07.2024 a adresat în mod direct/nemijlocit ameninţări cu acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice poliţistului local (…), aflat în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu şi în legătură cu aceste atribuţii de serviciu (legitimare, sancţionare contravenţională), spunându-i… Te fac bucăţi. Am 80 de ani de puşcărie şi nu-mi pasă ce mi se întâmplă şi făcând referire la acte de sadism pe care le va exercita asupra ei”, au reținut magistrații clujeni.

Urmărește-ne pe Google News