Imaginile au fost surprinse în timpul unui târg organizat la Roșiori de Vede, unde tânăra poliţista era prezentă în interes de serviciu. Din câte se pare, cel care a realizat filmarea se afla într-un bar din apropiere. Ulterior, a postat, pe rețelele sociale, un mesaj critic la adresa Poliției.

În imagini se observă cum polițista, care are inclusiv arma la șold, fumează o țigară și are o sticlă de suc în mână.

„2 septembrie 2024 Roşiori de Vede – La bălci! În sfârşit… IPJ Teleorman din cele 2 variante adică schimbarea «covirtirului de căruţa» sau convocarea agenţilor de sub 1.50 cu caschetă cu tot…au ales cea de-a doua soluţie! Doar cu un mic inconvenient – 1.50 fără caschetă şi cu încălţăminte joasă ! ATÂT… S-A PUTUT!”, scrie bărbatul pe Facebook.

IPJ Teleorman a început o anchetă

IPJ Teleorman a anunțat, deja, cercetări interne. „Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, referitoare la ţinuta şi atitudinea unui agent de poliţie, aflat în timpul programului la bâlciul din municipiul Roşiori de Vede, Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate, conducerea inspectoratului a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de poliţistul în cauză, urmând ca la finalizarea acesteia să fie luate măsuri corespunzătoare”, anunţă, marţi, oficialii IPJ Teleorman.

Urmărește-ne pe Google News