Șarpele a fost filmat cum a ieșit dintre pietrele zidului vestic al Israelului, iar imaginile au fost preluat imediat de bloggeri evrei și distribuite alături de mesaje cum că acesta este un semn al venirii Apocalipsei.

Bloggerii spun că simbolul unui porumbel care a fugit de un șarpe arată că trăim în „vremuri periculoase” care preced direct a doua venire a lui Mesia.

În credința creștină, șarpele este personificarea răului, el fiind cel care a ademenit-o pe Eva în Grădina Edenului, iar apariția acestuia și faptul că a speriat un porumbel are o simbolistică puternică.

Aceste imagini cu șarpele vin după alte câteva întâmplări care i-au speriat pe evrei și i-au făcut să creadă că se apropie sfârșitul Lumii.

Luna trecută, un fotograf din Israel a surprins într-o fotografie pești în Marea Moartă. Despre acest moment, creștinii cred că împlinește o profeție care anunță Sfârșitul Lumii.

Înainte de asta o altă profeție biblică pare să se fi împlinit. Un vițel roșu a fost fătat recent în Israel, iar unii teologi localnici susțin că acesta este un semn biblic, nașterea acestuia fiind consemnată în cartea sfântă.


Citește și: 

Un polițist din Pitești și copilul său de 3 ani, găsiți morți în casă. Bărbatul și-ar fi ucis copilul, apoi s-a sinucis. Soția a făcut descoperirea macabră

Cine e polițistul din Pitești care și-a omorât copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis. Trecuse cu brio testarea psihologică în 2018


 

Urmărește-ne pe Google News