Pe 12 decembrie, însoțită de un cuplu mai în vârstă și de un avocat criminalist renumit. tânăra a intrat într-o secție de poliție din Viena și a mărturisit că „a organizat și a participat la 6 jafuri”, inclusiv atacuri la două bănci, împreună cu fratele și cu unchiul ei.

Tânăra a prezentat 25 de pagini scrise de mână cu descrieri detaliate ale atacurilor, inclusiv asupra băncii Deniz.

În timp ce era la interogatoriu, poliția a verificat detaliile mărturisirii și totul a ieșit la iveală: era o invenție cap-coadă!

Parchetul o acuză acum de defăimare și de depunere de probe false. Ea împarte banca acuzaților cu părinții iubitului ei, care o însoțiseră la poliție.

În fața Tribunalului Regional Wiener-Neustadt, femeia a declarat: „părinții iubitului meu m-au forțat să mă duc la poliție, pentru a intra în pușcărie, ca să văd cum se simte fiul lor”. Bărbatul este în închisoare pentru că l-a bătut și l-a umilit pe fostul iubit al tinerei de 19 ani.

Femeia susține că a fost „vrăjită”, după ce i s-a citit în în boabele de cafea și în cărțile de tarot, și a acționat „de frica diavolului”.

Au spus că dacă nu recunosc ce am făcut, s-ar întâmpla ceva rău. Diavolul vine la mine noaptea și trebuie să dorm într-o piscină cu șerpi.

Alexander Prenner, avocatul părinților, susține că fata face „declarații fictive” și că singura vină a cuplului, a fost că a găzduit-o în timp ce fiul lor era în închisoare.

Audierile în intrigantul caz se vor relua octombrie. Tânăra va fi supusă unui consult psihiatric.

Foto: bankkonditionen.at

Urmărește-ne pe Google News