Simona Bişboacă, inginer în industria alimentară, a prezentat, în premieră mondială, la Târgul Natural & Organic Products Europe, de la Londra, care s-a desfăşurat în perioada 22-23 aprilie, un produs alimentar unic în lume, de concepţie proprie, numit fructonată, obţinut fără zahăr, fără fierbere şi fără aditivi, din culturi ecologice.

Nu pot să vă descriu în cuvinte mirarea, încântarea şi surpriza de pe chipul celor care ne-au gustat cele trei produse pe care le-am prezentat în târg! Am avut trei sortimente de fructonate: de cireşe, portocale şi afine, produse raw vegan ecologice, obţinute după metoda noastră inovativă.

Este singurul produs din lume care presupune conservarea fructelor prin concentrare la temperatură sub 42°C, fără pasteurizare finală astfel încât se păstrează nutrienţii, fitonutrienţii, vitaminele şi aroma fructelor proaspete, a declarat Simona Bişboacă, potrivit Agerpres.

Românca spune că procesul de finalizare al produsului pe care l-a numit fructonata, a durat șapte ani. Fructonata nu este gem, dulceaţă sau marmeladă, ci un produs raw vegan, concentrat, cu cel mai mare conţinut de fruct, doar cu zaharuri din fruct, bogat în vitamine, fibre şi antioxidanţi.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

La târgul de la Londra, cea mai mare expoziţie europeană pentru produse naturale şi ecologice, au fost prezente peste 700 de companii ca expozanţi din 91 de ţări şi peste 10 mii de reprezentanţi ai unor companii din domeniul alimentar. Din România au participat doar soţii Simona şi Ioan Bişboacă şi o firmă de comercializare a apei.

Aceasta este a patra invenție a Simonei, celelalte fiind premiate cu aur şi argint la saloane mondiale de inventică (cel mai puternic antioxidant, propolisul diluat în apă, „marmelada crudă” şi aditivul natural multifuncţional).


Eveniment cu mici, bere și muzică populară în centrul New York-ului, pe Broadway! Artiștii noștri fac show la Romania Day


 

 
 

Urmărește-ne pe Google News