Cei doi s-au întâlnit pentru a vorbi despre o mașină care se află în centrul unei neînțelegeri de mai mult timp. Vizibil furioasă, femeia a început să își lovească fostul partener în mod repetat. Bărbatul în vârstă de 47 de ani a suferit răni grave la ochi, fiind transportat la spital. Medicii au constatat o hemoragie și a primit un prognostic de recuperare de șapte zile.

Rănile fizice nu au fost singurele consecințe ale agresiunii. În timpul conflictului, femeia a adresat și amenințări verbale dure, spunând că îl va ucide până la sfârșitul zilei și că îi va incendia mașinile. Amenințările, în combinație cu atacul fizic, au creat o stare de tensiune.  

Femeia l-a așteptat pe bărbat în fața locuinței

După ce bărbatul s-a întors acasă de la spital, femeia nu a renunțat. L-a așteptat pe fostul partener în fața locuinței, fiind pregătită să continue agresiunea. După ce a sosit, femeia a recurs la o metodă mult mai gravă. A turnat lichid inflamabil pe bărbat și fără să ezite, l-a incendiat cu ajutorul unei brichete.  

Bărbatul a suferit arsuri de gradul I și II, la cap și brațe, fiind transportat din nou la spital, unde a primit tratament pentru rănile sale. Acesta a primit un prognostic de recuperare de 25 de zile. Starea sa de sănătate a necesitat intervenții suplimentare.  

În urma agresiunii, carabinierii din San Benedetto au intervenit promt, reușind să o aresteze pe femeie la locul faptei. Ea a fost acuzată de vătămare corporală gravă și riscă pedepse severe în urma actelor sale de violență.

Motivele precise ale conflictului rămân neclare, tensiunea legată de disputa asupra mașinii ar putea fi scânteia care a declanșat o furie de necontrolat. Autoritățile vor continua să investigheze incidentul pentru a clarifica toate circumstanțele care au dus la acest incident și pentru a aduce femeia în fața justiției.  

Urmărește-ne pe Google News