Prezentă în calitate de invitat la Convenţia Internaţională de Tatuaje de la Bucureşti, Mirela a întors toate privirile vizitatorilor. Are aproape tot corpul tatuat.
„Primul tatuaj l-am făcut acum vreo 5 ani. Am început cu o pisică drăguţă, am continuat cu tot braţul, apoi spate, picioare. Pe spate am o pisică mare de tot, are inclusiv o rochie care se duce pe corp în jos, reprezintă şi stilul meu. Am combinat puţin din caracterul pisicilor cu caracterul meu şi am făcut operă de artă. Lumea se împarte în două, unii spun că e spectaculos, alţii mă întreabă ce-i cu desenele astea pe mine. Nu îmi pasă ce zice lumea, eu mă simt bine în pielea mea şi asta contează cel mai mult”, spune Mirela, în timp ce îşi etalează cu mândrie braţele, pieptul şi spatele acoperite de cerneală şi diverse picturi.
Nu este o tânără dornică de a ieşi din anonimat, aşa cum probabil s-ar gândi unii, ci o femeie împlinită, cu o carieră de succes în străinătate, care spune câte o poveste prin fiecare tatuaj pe care şi-l face.
„Mă simt foarte bine în pielea mea, port cu mine arta zilnic şi mi-o arăt cu mare drag, cu foarte mare plăcere, indiferent de ce părere are lumea. Eu lucrez pe scena tatuajelor, în primul rând, iar numărul doi, lucrez în privat, sunt directoare adjunctă de hotel, în Germania. Mă împart între două vieţi, cea profesională şi viaţa mea de scenă şi printre toate astea, am şi un băieţel de doi ani jumate de care sunt foarte mândră”, povesteşte femeia, în timp ce vizitatorii Convenţiei de Tatuaje de la Bucureşti trec pe lângă ea şi îi aruncă priviri admirative.
Durerea produsă de acul care îi introduce cerneala sub piele a fost cel mai greu de îndurat, spune Mirela, dar fiindcă pasiunea pentru tatuaje este atât de mare, a îndurat fiecare înţepătură. Aşadar, atunci când vrei să devii o operă de artă, nu îţi poţi face un tatuaj fără durere.
Monarhia britanică are rădăcini românești. Stră-străbunica reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a născut la Mureș și a copilărit la Cluj