La campionatul american de dans la bară “U.S. National Pole Dance Federation Championship” s-au înscris 50 de tinere, iar Sarah a fost una dintre cele 12 finaliste. Tânăra de 21 de ani, născută în România şi crescută în oraşul american Detroit, a reuşit să se claseze pe locul doi la concurs, câştigând titlul de “Miss Trixter”. “Face nişte lucruri pe care nu le-am mai văzut la nimeni. Felul în care a dansat a luat minţile multor oameni”, a declarat Anna Grundstrom, cofondatoare a “Federaţiei americane de dans la bară”.

Dansatoarea exotică foloseşte numele «Bambi»

“În reprezentaţia ei, Sarah a uimit publicul prin faptul că a reuşit să ajungă paralelă cu podeaua. Apoi şi-a înfăşurat picioarele în jurul barei, rămânând suspendată în aer la o distanţă de aproape doi metri”, a precizat aceasta. Românca a luat acasă un trofeu, un certificat cadou în valoare de 300 de dolari şi un cec de 500 de dolari.

Majoritatea concurentelor sunt antrenoare de fitness, în timp ce românca este dansatoare exotică. Ea evoluază sub numele de “Bambi”, într- un club de bărbaţi, numit Spearmint Rhino, din West Palm Beach, şi sub numele de “Joy”, în clubul Lollipops, din Daytona Beach, amândouă situate în Florida.

 

Urmărește-ne pe Google News