Cuprins:
Lipsa de personal forțează închiderea
Andreea Pavel, proprietara restaurantului Carpatina de pe strada Prince of Wales Road, a deschis localul la sfârșitul lunii septembrie, dar acum se confruntă cu dificultăți în menținerea lui deschis.
„Am întâmpinat mari probleme în găsirea de personal calificat și bucătari care să poată prepara mâncăruri românești”, a declarat Pavel.
„Sunt aici tot timpul pentru a-l ține deschis. Am o fiică mică și a fost prea mult de jonglat”, a mai spus proprietara restaurantului.
Restaurantul oferă preparate tradiționale românești
Carpatina servește specialități precum ciorbă, sarmale și alte feluri românești, atât la restaurant cât și la pachet. Localul a fost transformat într-un restaurant românesc tradițional în vara acestui an.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 5„Am vrut să aducem mâncarea românească în Norwich”, a explicat Pavel. „Am avut mulți clienți din tot Norfolk care au venit să se bucure de mâncarea noastră”.
Deși afacerea merge bine, proprietara spune că este prea greu de menținut în acest moment. Restaurantul va rămâne deschis până la vânzare.
Restaurantul Carpatina are licență de vânzare de alcool până la miezul nopții și este deschis de miercuri până duminică de la ora 12.00. Anterior, în același spațiu a funcționat un restaurant grecesc până în noiembrie 2022.
Restaurantul Carpatina este listat la vânzare pe site-ul Rightbiz.
Gigiilincuta • 12.12.2024, 02:59
Păi dacă mămăliga este făcută cu 1 săptămînă normal că nuvei avea clienți,,, Și încă ceva trebuie să muncești nu doar să fii patron Nu aveți personal pentru că sigur îi plătiţi prost
fantoma_lui_BabaNovac • 11.12.2024, 10:05
Eu i-as recomanda sa si plece din acea tara infecta. Oriunde pana si-n Vanuatu e mai bine.