Daria este model și părul ei uimitor, care i-a ajuns până aproape de glezne, a transformat-o într-o adevărată vedetă pe rețelele de socializare, având peste 200.000 de urmăritori pe Instagram.

Tânăra, care locuiește în orașul Barnaul, în regiunea sud-centrală a regiunii Altai Krai, susține că nu-și va tăia părul impresionant până când îi va ajunge la degetele de la picioare. Ea spune că acum părul ei are aproape 180 de centimetri lungime.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2


Citește și: EXCLUSIV/ Vedetele se sparg în fițe la Mykonos. Delia și fostul ginere al lui Băsescu frecventeză cluburi unde șampania ajunge la 125.000 de euro


Daria a început să-și lase părul lung în urmă cu 14 ani, când un prieten a pus pariu cu ea că nu poate lăsa să-i crească atât de mult încât să ajungă să-l împletească. Hotărâtă să câștige această provocare, a încetat să mai viziteze coaforul și și-a lăsat părul să crească în voie.

Acum, ea este complimentată pentru minunata podoabă capilară și este comparată mereu cu Rapunzel, personajul din basmul fraților Grimm, care a scăpat din turnul în care era închisă datorită părului ei extrem de lung.


Citește și: Cristi Borcea iese din pușcărie! Valentina Pelinel plănuiește deja prima vacanță de familie!


Foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News