Ángela Juarez a împărtășit imaginile emoționante cu buncii ei, explicând că s-au cunoscut la vârsta de 13 ani și, „după 81 de ani împreună, și-au luat rămas-bun cu multă tandrețe”.

„Nu există nimic care îmi frânge inima mai mult decât să o văd pe bunica luându-și la revedere de iubitul ei soț”, a explicat ea, în postarea care devenit virală, cu peste 4 milioane de vizualizări, subliniind profunzimea legăturii pe care cei doi au întreținut-o până în ultimul moment..

„Am nevoie să mă asculți pentru că te iubesc atât de mult. Poate că vom dansa din nou”, îi șoptește femeia bărbatului ei de-o viață, în timp ce îl mângâie pe față.

Scena, plină de intimitate și tandrețe, reflectă nu doar legătura pe care cei doi au avut-o, ci și durerea și frumusețea care pot apărea în momentele de final ale unei relații de-o viață.

@elcomerciope El conmovedor momento en el que una mujer con demencia tiene un rato de lucidez para poder despedirse de su marido❤️🥹|| #Amor #Love #Emotivo #Viral #couple #coupleforever #Married #adios #sad #Notebook #ElComercioPerú ♬ sonido original – Diario El Comercio

Videoclipul a generat și un val de comentarii pline de empatie și admirație pentru relația soților. Utilizatorii și-au împărtășit emoțiile când au văzut scena, cu mesaje precum „Nu mă pot opri din plâns”, „Aceasta este dragostea adevărată” și „Tipul de dragoste pe care toată lumea merită să o cunoască”.

Urmărește-ne pe Google News