Rebekah Morris și-a plimbat câinele pe câmpurile de lângă Riverside Way în Littlethorpe, Leicestershire, în seara zilei de 9 iulie 2022. La un moment dat, i-a trimis mamei sale o fotografie cu descrierea „cowz”.

Concluziile anchetei

Nimic nu anticipa tragedia care avea să urmeze. La doar câteva clipe după ce a făcut poza, tânăra a murit călcată în picioare de o vacă. Îngrijorată că nu a răspuns apelurilor, familia fetei de 29 de ani a mers pe câmp, unde a găsit-o rănită mortal.

Autoritățile au început o anchetă, care a stabilit că Guy Hutton, unul dintre fermieri, și alți rezidenți i-au făcut resuscitare cardio-pulmonară înainte de sosirea serviciilor de urgență. Din păcate, tânăra a fost declarată moartă la fața locului.

„Amprente de copite” la piept și la umăr, plus o lovitură în ficat

Medicul criminalist Michael Biggs a declarat în anchetă că Rebekah Morris – cunoscută familiei și prietenilor sub numele de Becki – avea „amprente de copite” la piept și la umăr și a suferit o lovitură puternică la ficat, care i-a provocat moartea din cauza sângerării interne.

Primele apeluri către serviciile de urgență au susținut că o femeie a fost atacată sau sugrumată, a spus un paramedic care a venit la fața locului, dar examinarea post-mortem a doctorului Biggs nu a găsit nicio dovadă a implicării unei alte persoane.

El a spus: „Natura rănilor și gravitatea acestora sunt prea excesive pentru a fi cauzate de o altă persoană, sunt în concordanță cu o creatură mare și grea, cum ar fi o vacă”.

El a adăugat că numărul rănilor „nu a fost atât de mare”, deci nu implicată întreaga turmă. Medicul criminalist a considerat că a fost un „incident relativ izolat care a implicat o vacă”.

Tatăl tinerei, distrus de durere: „Genul de persoană care lumina camera când intra în ea”

Rapoartele de toxicologie au arătat că Rebekah avea alcool „la nivel social” în sistemul ei, alături de medicamentele prescrise.

Înainte de audiere, David Morris – tatăl tinerei – a spus că fiica sa era „genul de persoană care lumina camera când intra în ea”.

„Era o fată minunată, drăguță. Era bună, avea compasiune și a avut întotdeauna o ureche atentă pentru oricine”, a precizat, cu durere în suflet, bărbatul. Ancheta continuă în acest caz.

Urmărește-ne pe Google News