Tifanny aranjează mai întâi să-i întâlnească. „Îmi place să ies să mănânc, să construiesc o conexiune și să fac oamenii să se simtă confortabil. După cină mergem de obicei la casa de bătrâni pentru o oră de distracție”, a spus ea.

O tânără câștigă o avere din sexul cu vârstnicii. „Mi-a spus că l-am făcut să se simtă din nou tânăr”

Tânăra le oferă bărbaților în vârstă ceea ce „au cea mai mare nevoie” și, la final, este mulțumită când îi vede zâmbind.

Potrivit propriilor declarații, Tiffany iubește sexul cu bătrânii. „Unul dintre momentele mele cele mai de neuitat a fost când unul dintre acești domni mi-a spus că l-am făcut să se simtă din nou tânăr”, și-a amintit blonda.

Își filmează clienții. „Fac asta pentru distracție”

Desigur, toată treaba merită și financiar. În calitate de parteneri de publicitate pentru clienții noi, cei vechi nu ezită să-și arate fețele. Tiffany își filmează poveștile de iubire în casa de bătrâni și spune: „Fac asta pentru distracție și le încorporez în conținutul meu online pe care fanii îl vizionează cu plăcere”.

Nu are de gând să se pensioneze

Tiffany arată fragmente pentru adulți pe contul ei de Instagram. Este mai puțin cenzurată pe celelalte conturi, cum ar fi OnlyFans.

„Admir profund numeroasele calități pe care le aduc bărbații mai în vârstă și mai experimentați, iar anii lor de experiențe diverse conferă spectacolelor noastre o profunzime cu care spectatorii se pot identifica”, precizează tânăra.

Tiffany câștigă în jur de 16.000 de lire sterline pe săptămână din efortul ei unic și nu are de gând să se pensioneze în curând.

Urmărește-ne pe Google News