Controlul a relevant, scrie gorj-domino.ro, că la ceste unități de de îngrijire și învățământ aflate sub autoritatea Direcției de Protecție Socială din cadrul Primăriei Tg-Jiu, respectiv a Inspectoratului Școlar Județean Gorj, copiilor le este servită o hrană neconformă și nu se respectă normativele de nutriție și igienă.

Creșa Nr.4 și Căminul cu Program Prelungit Nr.1 din Tg-Jiu au bloc alimentar comun, iar controlul a scos la iveală că hrana este gătită în oale arse, iar de cele mai multe ori mâncarea este prinsă.

Imaginile cu mâncarea pe care o primesc copiii celor două așezăminte sunt mai mult decât relevante: orez afumat și paste prinse.

Asistenta șefă a primit un avertisment, în rest nu au fost dispuse nici un fel de măsuri la care cele două unități să se conformeze, cu excepția faptului că le-a fost atrasă atenția directoarelor celor două instituții să le oblige pe angajate să spele oalele.

Mâncare expirată pentru pacienții Spitalului Județean de Urgență Constanța a fost descoperită vara trecută  în urma unui control realizat de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa (CJPC).


Citește și: Florile oferite femeilor de 8 Martie. România importă din Olanda trandafiri de aproape 10 milioane de euro

Urmărește-ne pe Google News