Pentru prima oară de la debutul anchetei care îl vizează pe Vişan, aflat în arestul Poliţiei Capitalei pentru infracţiunea de sex cu minori, Oana a recunoscut că, în excursia de la munte, s-a mai culcat o dată cu dascălul ei. Raportul sexual normal s-a consumat, conform declaraţiei fetei date în faţa procurilor, în camera de hotel a lui Vişan, în ziua anterioară violului reclamat de elevă. Oana, care peste o săptămână va împlini 18 ani, ar fi acceptat să se culce cu Vişan pentru că, susţine ea, profesorul ar fi ameninţat- o că o va lăsa corijentă la sport.
“A intrat în camera unde eram cazată cu o colegă. Eram îmbrăcate sumar. A glumit, mi-a făcut câteva avansuri, dar l-am refuzat şi a plecat. Două ore mai târziu ne-am întâlnit pe hol şi m-a chemat în camera lui. M-a mângâiat, mi-a spus că îi place de mine. Am făcut sex normal pentru că m-a ameniţat că mă lasă corijentă la sport”, a declarat Oana care, pe toată durata celor două ore a audierilor, a plâns şi a făcut repetate crize de panică.

Elev audiat în cancelaria liceului

Un elev de la Jean Monnet, implicat într-un incident rutier în luna august, a fost audiat de poliţişti în cancelaria instituţiei de învăţământ. Tânărul, fiul unui consilier PDL de Tulcea, este cercetat pentru că a condus un autoturism fără permis şi a avariat mai multe maşini, pe Calea Victoriei, din Capitală.

Urmărește-ne pe Google News