De câteva luni bune, Obama împreună cu mai mulţi bucătari de la Casa Albă au început să producă White House Honey Ale, adică berea celebrei reşedinţe din Washington. Echipamentul de producţie a fost cumpărat chiar din banii şefului statului.
Din licoarea marca White House au gustat participanţii la un eveniment prilejuit de Super Bowl, la începutul acestui an sau invitaţii lui Obama de la Casa Albă, cu ocazia serbărilor de Sfântul Patrick, potrivit postului CBS.
Iar cel mai recent partener de pahar al lui Obama a fost eroul de război Dakota Mayer, care a primit din partea preşedintelui Medalia de Onoare. Acesta a avut o dorinţă mai neobişnuită – să bea bere cu preşedintele. Zis şi făcut. Iar la întâlnire, Obama nu i-a servit orice fel de bere, ci White House Honey Ale, care, după denumire, pare să aibă un gust dulceag.
Casa Albă a publicat pe contul oficial de Twitter o fotografie cu Mayer, stând relaxat la masă împreună cu cel mai puternic om de pe planetă şi având în faţă câte o halbă de bere.
Acesta nu este singurul sortiment făcut la Casa Albă. Potrivit unui blog oficial al administraţiei de la Washington, din producţia locală mai fac parte alte două tipuri: White House Honey Blonde şi White House Porter.
 
 

Urmărește-ne pe Google News