La termenul de marţi, la instanţa supremă au fost audiaţi mai mulţi martori, printre care vameşi de la Nădlac (unde a fost prins liderul MISA) şi foste practicante yoga.
Una dintre martore a relatat, în faţa instanţei supreme, tratamentul la care a fost supusă în calitatea ei de yoghină de către liderul MISA şi acoliţii acestuia, care i-au spus să facă sex pe morminte, pentru a se apropia de zeiţa Kali, şi să mănânce tămâie, potrivit Mediafax.
Instanţa a decis totodată să readministreze unele probe din acest dosar.
Tot marţi, în timpul procesului, aproximativ 20 de persoane au protestat în faţa sediului instanţei supreme, cerând „dreptate” pentru liderul MISA. Unul dintre liderii protestatarilor a spus că nu este posibil ca, după două achitări, a treia instanţă să le anuleze.
În 12 aprilie, instanţa supremă a decis să reţină spre rejudecare dosarul în care Gregorian Bivolaru a fost achitat pentru perversiune sexuală, act sexual cu un minor şi trafic de minori, admiţând astfel recursul procurorilor şi desfiinţând deciziile anterioare ale instanţelor.
La termenul din 13 iulie, avocatul lui Gregorian Bivolaru a depus la ICCJ o serie de documente privind localizarea clientului său, dar şi o cerere a acestuia de a fi audiat prin comisie rogatorie, în Suedia, unde este „azilant politic”, pe motiv că în România i-ar fi încălcate drepturi civile şi procesuale.