UPDATE: Surse din cadrul Institutul Național de Medicină Legală care a făcut expertiza au declarat că rezultatele testelor ADN indică fără dubii că fragmentele osoase găsite în curtea locuinței lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei Măceșanu.

UPDATE: DIICOT informează că INML a transmis raportul de expertiză privind examinarea materialului osos şi dentar.

Institutul Naţional de Medicină Legală a transmis în cursul zilei de vineri către DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos şi dentar identificat în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27 iulie la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe, informează DIICOT.

Având în vedere faptul că, până la acest moment, raportul asupra materialului genetic nu a fost transmis, iar rezultatele necesită a fi coroborate, opinia publică va fi informată ulterior asupra concluziilor acestora, precizează un comunicat transmis de DIICOT.

UPDATE: Inițial, s-a spus că oasele găsite în curtea unde Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o Alexandra Măceșanu aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani.

Cercul s-a strâns și, conform ultimelor informații, oasele sunt ale unei fete cu vârsta între 15 și 17 ani.

Nu se știe, deocamdată, dacă acestea îi aparțin Alexandrei Măceșanu (15 ani).


Potrivit Mediafax, expertiza genetică, cea care ar putea determina dacă rămăşiţele osoase aparțin Alexandrei Măceșanu (15 ani) și Luizei Melencu (18 ani), este în continuare în lucru.

Vineri, anchetatorii au reluat cercetările la „casa ororilor” din Caracal, în prezența lui Gheorghe Dincă.

Foto: Vlad Chirea / Libertatea

Urmărește-ne pe Google News