Luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat că a pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui bărbat în vârstă de 29 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de omor, relatează Agerpres.

„La data de 25.09.2024, în intervalul orar 15,00 – 16,00, în timp ce se afla în municipiul Bucureşti, Sectorul 1, într-un imobil folosit de persoane fără adăpost, pe fondul unei stări conflictuale, inculpatul i-a aplicat victimei (un bărbat în vârstă de 34 de ani) mai multe lovituri cu o sapă în cap, cu consecinţa unor leziuni traumatice incompatibile cu viaţa. Ulterior, inculpatul a învelit cadavrul în două pături şi l-a transportat cu un cărucior de cumpărături până într-o zonă cu vegetaţie din apropiere, unde a abandonat atât cadavrul, cât şi căruciorul”, spun procurorii.

Pe data de 28 septembrie s-a descoperit trupul victimei, de către o persoană care a anunțat autoritățile prin apel la numărul 112.

În acest caz, ucigașul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri continuă cercetările. Aceștia au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 2 Poliție, primii care au sosit la fața locului.

Urmărește-ne pe Google News