Omletă cu roșii și dovlecei

Ingrediente: 6 ouă mari, 2 dovlecei mari, 4 roșii mici, 50 g cașcaval ras, o lingură ulei de măsline, 6 fire busuioc verde

Preparare: se taie dovleceii rondele, apoi se prăjesc în ulei încins, la foc potrivit, timp de 5-6 minute, până se înmoaie. Se scot dovleceii pe o farfurie și se lasă deoparte. Se bat ouăle într-un bol și se adaugă dovleceii prăjiti, roșiile tăiate felii rotunde, câteva frunzele de busuioc, sare și piper măcinat. Se prăjește omleta la foc mic timp de 8-10 minute, până devine aurie. Se presară cașcaval ras deasupra și se pune vasul în cuptorul preîncălzit pentru 5 minute, până ce cașcavalul se topește. Deasupra, se presară busuiocul rămas și se servește cu pâine crocantă.

Citește și: Omletă cu spanac la doar 7 lei. Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun


Citeşte şi: Preotul care a ajutat 120 de copii să ajungă la mare. „Trebuie să fie şi un nebun care să facă lucrul acesta”

 
 

Urmărește-ne pe Google News