„A avut loc o avarie serioasă la conducta de aducţiune în zona Voineşti. Tot oraşul a rămas fără apă potabilă. Echipele de intervenţie sunt pe teren. În cel mai fericit caz vom avea apă la robinet în cursul nopţii de 15 spre 16 februarie”, a precizat Elena Lasconi.

Până la remedierea avariei, cu ajutorul pompierilor va fi distribuită apă în câteva puncte din oraş. De asemenea, asistenții sociali vor distribui marți apă persoanelor cu dizabilități și celor vulnerabile, potrivit primarului Elena Lasconi.

Alte patru comune, Bughea de Jos, Bughea de Sus, Albeştii de Muscel şi Schitu Goleşti, se confruntă cu aceeași situație, după avaria înregistrată la conducta de aducțiune care alimenta orașul Câmpulung Muscel.

Este a patra oară în ultimii ani când orașul Câmpulung Muscel a rămas fără apă potabilă, una dintre cauzele acestor avarii fiind vechimea foarte mare a conductelor de apă.

În decembrie 2020, o avarie gravă la sistemul de alimentare cu apă potabilă a oraşului Câmpulung Muscel a lăsat oraşul fără apă timp de aproape 24 de ore.

Captură video

Urmărește-ne pe Google News