Cele două instituții se obligă să actualizeze bazele de date cu toți medicii care profesează în România și să se informeze reciproc după fiecare sesiune de examene.

Conform protocolului, cele două instituții vor comunica datele și informațiile în legătură cu dreptul de liberă practică al medicilor, specialitățile și calificările profesionale dobândite de aceștia, sancțiunile aplicate, existența unor avize și autorizări, informările și atenționările primite prin sistemul IMI, precum și orice alte informații de natură a înlătura riscurile referitoare la siguranța pacienților.

„În fiecare județ, în fiecare spital, se vor lua la mână documentele de conformitate ale celor care lucrează în acele județe”, a declarat, pentru TVR, Gheorghe Borcean, președintele Colegiului Medicilor din România.

Autoritățile încearcă să afle cum a fost posibil ca un fals medic să lucreze ani la rândul într-un spital de stat. Două paciente au depus deja plângere împotriva Ralucăi Bîrsan.


Citește și:

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și a abandonat definitiv Școala de Arte și Meserii „Unirea” în clasa a IX-a! Mărturia unei paciente-doctor ajunsă pe mâna Ralucăi Bîrsan

O aspirină că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

O a treia pacientă operată de falsul ginecolog Raluca Bîrsan, acum o lună, declară că „înainte de cezariană, au venit să dau bani Ralucăi, rezidentei!”

Alin Barbu, absolventul de Jurnalism căruia Raluca Bîrsan i-a falsificat diploma de licență, vrea să îi facă plângere penală! „De ce falsificăm diplomele? Pentru că sunt posturi libere pe care unii vor să le obțină cu orice preț”

Medicul fals a fost în sala de operație și la nașterile din clinicile private! Sanador recunoaște, Regina Maria și MedLife întârzie răspunsul

Dr. Alexandrescu, medic plecat în Franța de la Spitalul Județean Ilfov, acuză: „Protectoarea medicului fals m-a împins să plec! Aceste abuzuri ale șefilor ne fac să emigrăm”

Urmărește-ne pe Google News