Campania Promotionala „Concursuri de Iarna”

Campania promotionala pentru consumatori

Perioada campaniei: 24.12.2012 – 31.01.2013

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania este organizata de RINGIER MAGAZINES SRL, Sediul Bucuresti, Bvd. Dimitrie Pompeiu Nr. 6, sector 2, Registrul Comertului sub nr. J40/17894/07.07.1993, Cod fiscal 4658697, RO75INGB0001000105818914, ING Bank, Bucuresti, si la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, în baza notificarii nr. 10657/2011 (denumita în continuare “Organizator” sau “ RINGIER MAGAZINES SRL).

Campania promotionala „Concursuri de iarna” se va desfasura sub denumirile: Poveste de Iarna”- in revista Povesti de viata,  „Intamplari de Craciun” in revista Intamplari Adevarate si „Poveste de Craciun” in revista Povestea mea.

Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament („Regulamentul”), obligatoriu pentru toti participantii. Regulamentul campaniei va fi publicat pe perioada desfasurarii campaniei in revistele: Povestea Mea, Povesti de viata si Intamplari adevarate si pe site-ul libertatea.ro.  Regulamentul este disponibil, în mod gratuit, oricarui solicitant la adresa Organizatorului RINGIER MAGAZINES SRL; Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti.

Mulți candidați, o singură necunoscută: Cine intră în turul 2 cu Marcel Ciolacu? Variantele care îl pun în dificultate pe liderul PSD
Recomandări
Mulți candidați, o singură necunoscută: Cine intră în turul 2 cu Marcel Ciolacu? Variantele care îl pun în dificultate pe liderul PSD

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica/completa si/sau schimba Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau înceta desfasurarea Campaniei, cu conditia înstiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare/completare a vreuneia din prevederile acestuia si prin întocmirea unui Act Aditional la prezentul regulament, notificat si autentificat. Eventualele modificari vor intra în vigoare numai dupa ce vor fi aduse la cunostinta publicului in revistele Povesti de viata, Povestea Mea si Intamplari Adevarate si pe site-ul liberatea.ro

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

Campania promotionala „Concursuri de iarna” este organizata în conformitate prevederile legale in vigoare. Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorilor. Ca atare, aceştia nu au niciun fel de obligaţie în cazul furnizării unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului în condiţii normale a premiului.

SECTIUNEA 3. LOCUL DE DESFASURARE SI DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala Concursuri de iarna este organizata si se desfasoara pe întreg teritoriul României, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Campania promotionala Concursuri de iarnase desfăşoara, sub denumirile:

Ce știm despre posibila tentativă de asasinare a lui Trump: „Un al doilea incident grav care implică o armă. Este alarmant și îngrozitor”
Recomandări
Ce știm despre posibila tentativă de asasinare a lui Trump: „Un al doilea incident grav care implică o armă. Este alarmant și îngrozitor”

Poveste de Iarna”- in revista Povesti de viata nr.1;

„Intamplari de Craciun” in revista Intamplari Adevarate nr.24;

„Povesti de Craciun” in revista Povestea mea nr.51.

Perioada de desfasurare campanie:

-„Poveste de iarna”: 29 decembrie- 19 ianuarie 2013, iar castigatorii vor fi anuntati in revista Povesti de viata nr. 2, editia de februarie 2013.

– „Intamplari de Craciun”: 24 decembrie-15 ianuarie 2013, iar castigatorii vor fi anuntati in revista Intamplari adevarate nr 2 din 24 ianuarie

-Povesti de Craciun: 24 decembrie- 8 ianuarie 2013, iar castigatorii vor fi anuntati in revista Povestea mea nr. 2 din 22 ianuarie.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania promotionala Concursuri de iarna este deschisa tuturor persoanelor fizice cu resedinta în România, cu vârsta de cel putin 18 ani, împliniti pâna la data începerii Campaniei si care respecta prevederile prezentului regulament oficial. Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.

Nu sunt eligibile pentru a participa la campania promotionala Concursuri de iarna angajatii si/sau colaboratorii RINGIER MAGAZINES SRL, precum si rudele acestora pana la gradul IV inclusiv, persoanele juridice sau asociatiile familiale sau acele persoane fizice sau juridice, în care RINGIER MAGAZINES SRL detine participatii, functii sau au vreun interes, indiferent de natura acestuia, precum si angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale RINGIER MAGAZINES SRL si rudele acestora, pana la gradul IV inclusiv.

Cutremur azi, 16 septembrie, în zona Vrancea – 5,2 pe Richter, resimțit și la București
Recomandări
Cutremur azi, 16 septembrie, în zona Vrancea – 5,2 pe Richter, resimțit și la București

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial. Prin participarea la campanie se considera acceptarea automata a înregistrarii în baza de date de consumatori a companiei RINGIER MAGAZINES SRL si a primirii oricaror tipuri de mesaje legate de campanie din partea Organizatorului.

Regulamentul este disponibil la telefonul 021/20.30.948 (P) Regulament Campania Promoţională "Concursuri de iarnă"  sau va fi comunicat gratuit, oricui solicita o copie a regulamentului, la adresa organizatorului: RINGIER MAGAZINES SRL; Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Pentru a participa la prezenta campanie, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

-sa achizitioneze in perioada decembrie– ianuarie 2013 una din revistele: Povestea mea, Intamplari Adevarate si  Povesti de viata.

– sa completeze  citet, cu majuscule, talonul, sa-l decupeze, si sa-l trimita  la CP 30, OP 18, sector 1, Bucureti. Sa mentioneze pe plic revista si numele campaniei. Ex: „Revista Povestea mea pentru Concursul Povesti de Craciun”- pentru talonul din revista Povestea mea; “Revista Intamplari adevarate pentru Concursul Intamplari de Craciun”- pentru talonul decupat din revista Intamplari adevarate si “Revista Povesti de viata pentru Concursul Povesti de iarna”- pentru talonul decupat din revista Povesti de viata.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

Premiile acordate în cadrul prezentei campanii promotionale sunt afisate în tabelul urmator:

Concurs Povesti de Craciun:

Tip premiu

Numar premii

Serie carti romantice

5

Crema de corp -Body Butter

10

Umbrele

10

Fulare

10

MARELE PREMIU

PLATA PE LUNA DECEMBRIE*

 

*Nu se vor lua în calcul sumele restante la întretinere sau o suma mai mare de 400 RON.

Concurs Intamplari de Craciun

Tip premiu

Numar premii

Carti Gastronomice

5

Seturi pentru salate (ulei, otet si tocator)

5

Umbrele

10

Set curatenie Savo

5

MARELE PREMIU

PLATA PE LUNA DECEMBRIE*

*Nu se vor lua în calcul sumele restante la întretinere sau o suma mai mare de 400 RON.

Concurs Povesti de iarna

Tip premiu

Numar premii

Set 2 carti romantice

5

Crema fata corp si maini

10

Umbrele

10

Tavi de silicon pentru copt

20

MARELE PREMIU

PLATA PE LUNA DECEMBRIE*

 

*Nu se vor lua în calcul sumele restante la întretinere sau o suma mai mare de 400 RON.

Valoarea totala bruta a premiilor oferite în cadrul Campaniei este de  aprox. 4000 Ron (TVA inclus), excluzand impozitul pe premii prin retinerea la sursa.

În cadrul acestei campanii promotionale, nu se permite acordarea contravalorii în bani a premiilor  sau schimbarea premiilor. Premiile din imaginile de pe materialele de prezentare sunt cu titlu informativ.

SECTIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR SI TRAGEREA LA SORTI

Participantii pot trimite plicurile in perioada:

· 24 decembrie -15 ianuarie pentru „Concursul Intamplari de Craciun”

· 24 decembrie- 8 ianuarie pentru „Concursul Povesti de Craciun”

· 29 decembrie- 19 ianuarie pentru „Concursul Povesti de Iarna”

· Tragerea la sorti:

· 21 ianuarie pentru „Concursul Intamplari de Craciun”

· 15 ianuarie pentru „Concursul Povesti de Craciun

· 22 ianuarie pentru Concursul Povesti de Iarna”

Castigatorii isi pot revendica premiu in maxim 30 de zile de la publicare acestora in revistele Poveatea Mea, Intamplari Adevarate si Povesti de Viata

Castigatorii premiilor isi vor primi premiile in termen de 30 de zile de la revendicare. Adresa la care se vor expedia premiile va fi indicata de catre castigatori in momentul in care suna sa isi revendice premiul.

La tragerea la sorti pentru marele premiu se inscriu toti participantii care au trimis taloane.

Tragerea la sorti se va face pentru fiecare revista in parte.

SECTIUNEA 8. ANUNTAREA SI VALIDAREA CÂSTIGATORILOR, ACORDAREA PREMIILOR

Anuntarea câstigatorilor

Pentru concursul „Poveste de iarna”, castigatorii vor fi anuntati in revista Povesti de viata editia de februarie 2013.

Pentru concursul „Intamplari de Craciun” castigatorii vor fi anuntati in revista Intamplari adevarate nr .2 din 24 ianuarie.

Pentru concursul „Povesti de Craciun”,  castigatorii vor fi anuntati in revista Povestea mea nr. 2 din 22 ianuarie.

În cazul în care unii dintre câstigatorii premiilor nu si-au revendicat premiul în 30 de zile de la publicarea acestora in revistele: Povestea Mea, Intamplari Adevarate si Povesti de Viata, acestia isi vor pierde orice drept asupra premiului câstigat. Premiile nerevendicate la timp nu vor fi reportate si raman in posesia Organizatorului.

Castigatorii marelui premiu, pentru a intra in posesia banilor, vor face dovada sumei intertinerii pe luna decembrie, prin trimiterea chitantei emise de asociatia de locatari pe numele lui, sau a unui membru din familie (adresa trebuie sa coincida cu adresa din CI/BI al castigatorului), impreuna cu copia de la CI/BI, pe email: concursuri@ringier.ro sau fax: 021.20.30.624 .

Nu se vor lua in calcul sumele restante la intretinere pe celelalte luni si nici o suma mai mare de 400 ron.

SECTIUNEA 9. LIMITAREA RASPUNDERII

Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate a premiilor nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul persoanei care respecta prevederile acestui Regulament Oficial. Din momentul primirii premiilor de catre câstigator, Organizatorul nu mai raspunde de integritatea si calitatea acestora.

În cazul în care Organizatorul constata ca un câstigator nu a îndeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de prezentul Regulament Oficial, Organizatorul îsi rezerva dreptul de a suspenda oricând drepturile si beneficiile ce revin câstigatorului, fara ca Organizatorul sa datoreze vreo despagubire sau plata respectivului câstigator. În cazul în care Organizatorul constata asemenea situatii dupa ce premiul a fost deja acordat, respectivul câstigator va restitui Organizatorului valoarea premiului si cheltuielile aferente suportate de Organizator în legatura cu aceasta.

Organizatorul este îndreptatit sa ia toate masurile necesare în caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii. Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea în instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

SECTIUNEA 10. MINORII SI PERSOANELE LIPSITE DE CAPACITATE DE EXERCITIU

În cazul în care câstigatorul unuia dintre premiile oferite în Campanie este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, sau persoana în imposibilitate fizica de a se deplasa, aceasta este îndreptatita sa intre în posesia premiului prin intermediul parintelui, tutorelui sau reprezentantului sau legal, sau al oricarei alte persoane împuternicite în acest sens.

În cazul în care câstigatorul unuia dintre premiile oferite în Campanie este o persoana cu capacitate de exercitiu restransa, aceasta este îndreptatita sa intre în posesia premiului prezentand acordul scris al parintelui, tutorelui sau reprezentantului sau legal, sau al oricarei alte persoane împuternicite în acest sens.

Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgând din acordarea oficiala a premiului reprezentantilor persoanelor aici indicate, care au justificat calitatea acestora,  precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de aceasta provenite de la terte parti.

SECTIUNEA 11. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

RINGIER MAGAZINES SRL prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2011 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc în acest sens. Datele personale colectate în cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor în care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia în vigoare. Numele si prenumele câstigatorului precum si premiile câstigate în cadrul campaniei vor fi publicate pe site-ul viva.ro

(P) Regulament Campania Promoţională "Concursuri de iarnă"  (P) Regulament Campania Promoţională "Concursuri de iarnă"  Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). În vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre RINGIER MAGAZINES SRL, cu sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti.

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru premiile acordate câstigatorilor în conformitate cu legislatia în vigoare privind impozitul pe venit, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, în legatura cu premiul, fiind în sarcina exclusiva a câstigatorului.

SECTIUNEA 13. ÎNCETAREA CAMPANIEI

Prezenta campanie poate înceta numai în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora* sau printr-o decizie a Organizatorului.

*Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neînlaturat, petrecut dupa intrarea în vigoare a prezentului regulament si care împiedica partea sau partile sa-si îndeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora, confirmat de Camera de Comert si Industrie a României.

SECTIUNEA 14. LITIGII

Eventualele litigii aparute între Organizator si Participantii la prezenta campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente.

Eventualele reclamatii legate de derularea campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: RINGIER MAGAZINES SRL, cu sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti, în termen de maxim 4 (patru) saptamâni de la data tragerii la sorti. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua în consideratie nicio contestatie.

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO
Știrileprotv.ro
Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO
Cum arăta Matilda Pascal Cojocărița la începutul carierei. A câștigat Miss România în 1979, la 19 ani
Viva.ro
Cum arăta Matilda Pascal Cojocărița la începutul carierei. A câștigat Miss România în 1979, la 19 ani
A prins-o ploaia și toată lumea i-a văzut părul natural. Bianca Drăgușanu: „Așa mă transform când mă prinde ploaia”
Libertateapentrufemei.ro
A prins-o ploaia și toată lumea i-a văzut părul natural. Bianca Drăgușanu: „Așa mă transform când mă prinde ploaia”
Locul de muncă în care poți face bani frumoși. Se plătește în lire sterline, n-ai nevoie de studii superioare, dar ești obligat să ai un câine
FANATIK.RO
Locul de muncă în care poți face bani frumoși. Se plătește în lire sterline, n-ai nevoie de studii superioare, dar ești obligat să ai un câine
Sportul i-a schimbat viața. Dezvăluiri emoționante ale Iulianei Pepene: „În urmă cu trei ani, am aflat că sufăr de boala Graves, dar după un an de mers la sală, am analizele perfecte și nu mai iau pastile”
GSP.RO
Sportul i-a schimbat viața. Dezvăluiri emoționante ale Iulianei Pepene: „În urmă cu trei ani, am aflat că sufăr de boala Graves, dar după un an de mers la sală, am analizele perfecte și nu mai iau pastile”
Creatura care întinerește în loc să îmbătrânească. A fost descoperită recent și ar putea revoluționa medicina
FANATIK.RO
Creatura care întinerește în loc să îmbătrânească. A fost descoperită recent și ar putea revoluționa medicina
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
Orangesport.ro
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
EXCLUSIV. Imagini surprinse cu "Şacalul" după ce a abandonat cadavrul Denisei
Observatornews.ro
EXCLUSIV. Imagini surprinse cu "Şacalul" după ce a abandonat cadavrul Denisei
Horoscop 17 septembrie 2024. Capricornii s-ar putea să se trezească cu provocări majore de la partenerii cei mai importanți
HOROSCOP
Horoscop 17 septembrie 2024. Capricornii s-ar putea să se trezească cu provocări majore de la partenerii cei mai importanți

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI