Principalele bulevarde din nordul Bucureștiului sunt înroșite pe Wazemii se șoferi anunțând că se circulă cu dificultate. Pana de curent a afectat și funcționarea semafoarelor, ceea ce a făcut ca circulația să fie și mia dificilă.

De asemenea, pe bulevardul Floreasca, în zona intersecției cu Puțul lui Zamfir, șoferii au semnalat în timp real un accident care a îngreunat și mai mult traficul.

În principalele intersecții în care a fost afectată funcționearea semafoarelor, precum Obor, Doamna Ghica sau Pasajul Pipera au ieșit agenți de poliție care să dirijeze circulația.

Pană de curent în București, miercuri seară. Stațiile de metrou Pipera și Iancului au fost cufundate în întuneric, timp de câteva minute bune, din cauza unei pene de curent care a afectat Capitala. Avaria este de la Transelectrica, transportatorul național de energie, potrivit informațiilor Libertatea. Sunt afectate zonele: Pipera, Aviației, Dristor, Pantelimon, Obor, Iancului, Piața Romană, Dorobanți.


Citește și: Propaganda rusă de pe Facebook a ajuns la 126 de milioane de americani. ”Fabrica de trolli” din Sankt Petersburg, finanțată de ”bucătarul lui Putin”


Urmărește-ne pe Google News