Londra a anunlat spectacolul de artificii, după ce Boris Johnson, premierul Marii Britanii a anunțat că Londra și mari părți din sud-estul Angliei intră în nivelul patru al restricțiilor – cel mai ridicat, echivalentul unei carantine generale.
În Paris nu vor avea loc evenimente publice pentru cei care sărbătoresc noul an în capitala Franţei, dar va fi un concert transmis în direct din Catedrala Notre Dame de către compozitorul și interpretul Jean-Michel Jarre.
La Madrid oamenii din capitala Spaniei vor trebui să-și mănânce strugurii acasă anul acesta. Din cauza pandemiei au fost anulate evenimentele publice.
În New York, cel mai mare oraş american, sfera strălucitoare va coborî pe catargul din Times Square, însă evenimentul este înterzis publicului. Spectacolul se desfășoară pentru a fi difuzat în cadrul emisiunilor de pe posturile naționale.
În Sydney, spectacolul pirotehnic din capitala Australiei, unul din cele mai faimoase din lume, va fi ceva mai redus.
Dubaiul va avea un spectacol de artificii. Există cel puțin 11 locuri pentru a privi cum cerul se aprinde pe 31 decembrie, însă toți cei care vin din afara orașului pentru a le privi trebuie să aibă un test COVID negativ.
Rio de Janeiro a anulat focurile de artificii și restricționează accesul pe plajele sale, inclusiv pe Copacabana, pentru a evita aglomerația.
În Las Vegas, focurile de artificii din „orașul luminilor” sunt anulate anul acesta, dar sărbătorile de Anul Nou de pe strada Fremont și de la Hotelul Plaza sunt încă în desfăşurare. Hotelul intenționează să ofere un spectacol de artificii la miezul nopții.