Papa nu are nicio întâlnire publică programată nici pentru sâmbătă, 27 mai, conform programului oficial publicat de Vatican. În agenda oficială, Papa este programat să oficieze Liturghia din Bazilica Sf. Petru pentru celebrarea Rusaliilor pe 28 mai.

Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, a petrecut patru zile la finalul lunii martie cu bronșită infecțioasă.

În timpul zborului său de întoarcere de la finalul unei deplasări oficiale de trei zile la Budapesta, în aprilie, Papa a spus că „corpul său a răspuns bine la tratament.”

Francisc, care a devenit papă acum 10 ani, a avut afecțiuni pulmonare în tinerețe când i-a fost extirpată o parte dintr-un plămân.

Săptămâna aceasta, Papa Francisc a avut întâlniri atât publice, cât și cu ușile închise cu episcopii italieni pentru cea de-a 77-a adunare generală. El a participat, de asemenea, la audiența săptămânală de miercuri dimineață cu publicul.

Joi, 25 mai, Francisc s-a întâlnit cu un grup de măicuțe, cu episcopi și delegați laici ai unei călătorii sinodale în Italia și cu participanții la un congres găzduit de Scholas Occurentes și a oferit un interviu pentru Telemundo.

Urmărește-ne pe Google News