Dezmăţ a fost cuvântul de ordine şi la ediţia din acest an a festivalului de muzică electronică “Liberty Parade”. Cei 70.000 de participanţi “s-au bătut” în costume trăsnite, coafuri stridente, dar şi în rezistenţa la băutură. Caravana camioanelor cu DJ-ii care au mixat live, între care DJ Saguna, DJ Deeper, DJ Seka, DJ Aser, DJ Parker, Dj Mentol şi Dj Beaghy, a străbătut traseul Olimp – Neptun – Jupiter – Cap Aurora – Venus – Saturn, având ca punct terminus “Black Sea Arena”, situată pe plaja dintre Venus şi Saturn.
După câteva ore de dezlănţuire totală, jandarmii veniţi în număr mare la faţa locului au început să numere cazurile de comă alcoolică şi au oprit cu greu tradiţionalele încăierări iscate pe fondul băuturii.
Au lăsat munţi de gunoi pe plajă
Doar cine a mai putut a pornit dimineaţă spre casă, mulţi căzând pradă somnului, îngreunat de alcoolul din sânge, pe nisip sau chiar pe WC-uri. În urma lor au rămas munţi de PETuri, care au transformat plaja într-o groapă de gunoi.

ANAF-ul a paralizat ultimul mare festival muzical gratis al ţării!

La primele ore ale zilei de duminică, atunci când cheful era în toi, o armată de ofiţeri ANAF a luat cu asalt ultimul eveniment muzical la care intrarea este gratuită.
Circa 40 de ofiţeri de la Antifraudă, păziţi bine de echipe ale Jandarmeriei, echipate până în dinţi, s-au năpustit asupra punctelor comerciale din cadrul evenimentului, pentru care au migrat din toată ţara circa 70.000 de oameni.
Sute de petrecăreţi au huiduit acţiunea care a paralizat, pentru zeci de minute, vânzarea băuturilor, spre disperarea celor care stăteau la cozi uriaşe.VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Urmărește-ne pe Google News