Procurorii au îndemnat, marţi, orice persoană care are informații despre cazul lui Alfred Bulai să ia legătura cu procurorii pe adresa de e-mail pj_sector_1@mpublic.ro. Parchetul a promis că va proteja identitatea femeilor care îl reclamă pe profesor.

Miercuri, reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au anunțat că au primit 10 e-mailuri, în mai puțin de 24 de ore, care „nu echivalează cu 10 plângeri”.

De atunci și până joi dimineață s-au primit alte 10 sesizări.

Deocamdată, procurorii nu ştiu dacă este vorba de studente de la SNSPA sau martori care deţin informaţii despre abuzurile comise de Alfred Bulai, notează Agerpres.

Alfred Bulai, 61 de ani, șeful Departamentului de Sociologie din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București, a fost acuzat de foste studente că le cerea să se dezbrace, că le mângâia și chiar că a făcut sex cu unele, a relatat pe 29 iulie site-ul de investigații Snoop.ro, după ce a discutat cu 18 victime şi martori din perioada 1995-2024.

În urma investigației, Poliția Capitalei a anunțat că a fost deschis dosar penal, care a fost înegistrat la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, pentru infracțiunea de „folosirea funcției în scop sexual”.

Profesorul a fost între timp suspendat de la cursuri și din toate funcţiile de la SNSPA.

Urmărește-ne pe Google News