DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Proiectul prin care fugarii sunt obligaţi să plătească cheltuielile de aducere în ţară, votat în Parlament. Legea merge la promulgare

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

CYGNUSA2000   •   14.05.2024, 20:12

..sustragerea de la executarea pedepsei ar trebui sa constituie de sine statator infractiune cu varianta circumstantei agravante a parasirii tarii. Ar trebui interzisa parasirea tarii cu doua saptamani inainte de pronuntarea solutiei definitive.

zorrozabal   •   14.05.2024, 19:20

O lege facuta doar ca sa se laude nu știu ce deputat liberal ca a propus-o!De ce?Pentru ca toți parlamentarii și toți politicienii -nu mai vorbesc de „intreprinzatori”-(adica infractorii care din diferite cauze inca sunt ocoliți de urmarirea penala)-au avut grija sa divorțeze și sa-și treaca averea pe numele fostei soții sau a neamurilor!

K476   •   14.05.2024, 17:37

Foarte bine, dar toti condamnatii ar trebui sa plateasca transportul cu mascatii, descinderea pentru invitatie, comtributia la pensiile speciale, masa, cazarea, serviciile de paza, TV, incalzirea, apa, curentul, serviciile medicale. Ei sunt acolo ca sunt un pericol pentru societate, iar pretul trebuie suportat de ei si de apartinatori, nu de societate. Ne-am saturat sa fim generosi cu cei care ne violeaza, ne fura, ne ucid, ne excrocheaza, cei care ne distrug viitorul zi de zi.

golgol   •   14.05.2024, 16:04

După 35 de ani au votat ăștia o lege ...voi vă dați seama că ăștia iau bani f multi pt niște legi date după zeci de ani de zile ...și voi mai mergeți să i votați !:)))bătăiță de joc ,voi cu votul,ei cu avantajele ,voi cu taxele ,ei cu banii...Români,treziți va până nu i prea trz!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close