« Înapoi la articol
Daniel9090 • 10.01.2024, 08:06
Parmezanul poate fi servit ca aperitiv sau gustare alături de fructe, nuci sau miere, oferind o combinație interesantă de arome dulci și sărate
Daniel9090 • 10.01.2024, 08:04
Parmezanul ras sau tăiat sub formă de fulgi adaugă o notă savuroasă pastelor
Este folosit pentru a adăuga savoare și profunzime diverselor feluri de mâncare, fiind un ingredient versatil și apreciat în bucătărie
Daniel9090 • 10.01.2024, 08:03
Parmezanul este un tip de brânză italiană, cunoscut pentru gustul său bogat, sărat și intens
Roxana22 • 28.08.2023, 21:28
Un articol util
MaraM • 26.08.2023, 11:18
Interesant
ElenaMA • 04.08.2023, 14:01
buna branza
EmiM • 02.08.2023, 22:28
Îmi place brânză asta
MirunaI • 02.08.2023, 08:14
Îmi place parmezanul
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.
Daniel9090 • 10.01.2024, 08:06
Parmezanul poate fi servit ca aperitiv sau gustare alături de fructe, nuci sau miere, oferind o combinație interesantă de arome dulci și sărate
Daniel9090 • 10.01.2024, 08:04
Parmezanul ras sau tăiat sub formă de fulgi adaugă o notă savuroasă pastelor
Daniel9090 • 10.01.2024, 08:04
Este folosit pentru a adăuga savoare și profunzime diverselor feluri de mâncare, fiind un ingredient versatil și apreciat în bucătărie
Daniel9090 • 10.01.2024, 08:03
Parmezanul este un tip de brânză italiană, cunoscut pentru gustul său bogat, sărat și intens
Roxana22 • 28.08.2023, 21:28
Un articol util
MaraM • 26.08.2023, 11:18
Interesant
ElenaMA • 04.08.2023, 14:01
buna branza
EmiM • 02.08.2023, 22:28
Îmi place brânză asta
MirunaI • 02.08.2023, 08:14
Îmi place parmezanul
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.