DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Pasajul din Codul Penal care a determinat achitarea mai multor șoferi drogați: „Intenția legiuitorului a fost de a pedepsi orice urcare la volan postconsum”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

Romulus70   •   15.07.2024, 23:30

De ce a dat aceasta lege !? Pentru că toți copii și nepoții potentaților din guvern, justiție, poliție,jandarmerie,ANAF, "din-cot, "primari, etc. ,de fapt din toate instituțiile de stat, sunt dileri și consumatori de droguri. Și toate astea -pentru ai face scăpați și ne răspunzători in fața legii !. Și să vedeți de acum in colo adevărate ilegalități !

seaman651   •   15.07.2024, 14:51

Pai nu este mai bine sa tragem intai si sa intrebam dupa aceea? Il impuscam pe impricinat si pe urma asteptam rezultatele de sange. In felul asta ne asiguram ca nemernicii nu mai pot pune in pericol alti oameni.

gigiladrea   •   15.07.2024, 12:49

stiam legislatia si judecatorii incurajeaza puternic si protejeaza cat pot de mult infractorii de orice fel nu numai drogati la volan sa ne amintim numai de "sexul consimtit la 13 ani" decizie data de o dna judecatoare si multe multe altele; din articol inteleg un singur lucru ca in justitie fiecare e cu logica si argumentele lui oricat de aberante ar fi - fiecare avocat, procuror, judecator si fiecare legiuitor al fiecarei legi - pe scurt un balamuc si o bataie de joc fata de noi toti de nedescris dar intotdeauna in favoarea infractorilor singurii care castiga si scapa foarte des nepedepsiti; un motiv ar fi si ca unii judecatori sunt corupti si vand sentintele ca la piata dar mai sunt si altele care tin de "logica" si bunul simt al fiecaruia

Sorin56   •   15.07.2024, 12:30

Incredibil ce se întâmplă în justiția din țara noastră. Cred că judecătorii învață de fapt în facultate cum să încalce legea și legile bunului simț. Și mai sunt unii dintre ei care au devenit chiar și doctori în fentarea legilor. Vai de capul nostru.

Dragan1952   •   15.07.2024, 12:22

Câte legi mai avem cu asemenea scăpări făcute probabil cu intenție de fi scăpați uni de ai casei.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close