Pat Colbert și-a dat ultima suflare în locuința ei din Compton, potrivit anunțului făcut de sora ei pentru Washington Post.

În ultimii ani, Pat Colbert a avut mai multe probleme de sănătate. Aceasta a suferit trei accidente vasculare cerebrale în ultimii zece ani. Pat Colbert s-a născut pe data de 16 ianuarie 1947, în Los Angeles. Aceasta a urmat cursurile liceului Centennial High School din Compton, California, iar, ulterior, a făcut colegiul și a lucrat ca model și consultant de modă.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Actrița a debutat apoi în televiziune și a fost îndrăgită din prima de public. De-a lunul anilor, ea a apărut în numeroase pelicule de succes, cum ar fi S.O.B. (1981), Leonard Part 6 (1987) și a apărut în episoade din Benson, The Fall Guy, Sisters și True Colors.

În 2019, fanii serialului Dallas aflau îngroziți de moartea lui Ken Kercheval, actorul care a interpretat rolul lui Cliff Barnes, rivalul lui J.R Ewing din serialul Dallas. Ken Kercheval s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, în orașul lui natal, Clinton, Indiana, după o lungă luptă cu cancerul, potrivit VIVA!

Kercheval a suferit în 1994 o intervenţie chirurgicală în urma căreia i-a fost extirpată o parte dintr-un plămân, după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Acesta era fumător înrăit. Ken Kercheval a fost înmormântat pe 24 aprilie 2019, în discreție, de către familia acestuia.

Urmărește-ne pe Google News