„În secţia de brânzeturi, una dintre cele două secţii pe care le avem, 90% din procesul tehnologic se face fără contact al omului cu produsul. Singurul moment în care există acest contact este la ambalare, când brânza se ia cu mâna şi se pune în ambalaj. Niciunul dintre aceşti angajaţi nu lucrează în acest sector, unde brânzeturile ar fi putut fi aşa-zis «contaminate»“, a spus el, potrivit site-ului adevarul.ro.
Mai mult, patronul firmei Lactate Brădet nu crede că bacteria E.Coli este cauza îmbolnăvirilor copiiilor din Argeş. „Nu este grav! Orice om se poate îmbolnăvi de E-coli, de aceea nici nu figurează printre analizele cerute la locul de muncă. Aici este importantă igiena la locul de muncă, ca oamenii să aibă conştiinţă. Noi am solicitat, personal, această analiză, ca să închidem lanţul suspiciunilor. Iată că ni se întoarce medalia, pentru că am fost sincer”, a mai precizat el, pentru sursa citată.
Citeşte şi:
Zeci de tone de produse lactate Brădet vor fi incinerate! “Începem producţia de la zero”