UPDATE ora 22.48: Parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania a susținut că a fost vorba despre „un mic incident”.

Oficialii parcului au spus că cei mici nu au respectat regulile de siguranţă, pentru că „în loc să se urce câte o singură persoană, au fost 7 copii pe acel joc” și au susținut că cei patru copii loviți au căzut de la 50 de centimetri, deși Poliția a spus că este vorba despre o cădere de la o înălțime de 3 metri.

„Dorim să vă informăm despre un mic incident care a avut loc recent în cadrul parcului nostru. Din fericire, toţi copiii implicaţi sunt bine şi nu au suferit răni grave. Incidentul s-a produs deoarece nu au fost respectate regulile de siguranţă la unul dintre jocurile noastre. În loc să se urce câte o singură persoană, au fost 7 copii pe acel joc, ceea ce a dus la căderea lor de la o înălţime de 50 cm, nu de la 3 metri, aşa cum s-a vehiculat pe internet”, au transmis reprezentanții Parcului.

Reprezentanţii Dinosaur World Transylvania au adăugat că „imagini şi videoclipuri legate de acest incident au fost răspândite online, însă acestea exagerează gravitatea situaţiei”.

UPDATE ora 19.20: Cei patru copii au vârste cuprinse între 7 și 12 ani, iar incidentul s-a produs când erau în parc, însoţiţi de părinţi. Copiii au căzut de pe tiroliană de la aproximativ 3 metri, a precizat Poliția Hunedoara.

***

Știrea inițială: „În parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania din comuna Râu de Mori a avut loc un accident în urma căruia patru minori, doi băieţi şi două fete, au suferit mai multe traumatisme prin cădere de la înălţime. Practic, din primele informaţii s-a rupt cablul tirolienei, iar cei patru  au căzut de la 2 – 2,5 metri”, a transmis ISU Hunedoara, potrivit news.ro.

Și un elicopter SMURD a fost trimis la fața locului.

„Intervenţia medicală este asigurată de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara şi un minor de 7 ani va fi transportat cu elicopterul la Spitalul din Hunedoara, iar ceilalţi trei vor merge la  Spitalul din Deva. Copiii au suferit multiple traumatisme prin cădere de la înălţime”, a precizat ISU Hunedoara.

Foto: Facebook / Dinosaur World Transilvania

Urmărește-ne pe Google News