Accidentul din Dolj a avut loc în jurul orei 0.26. Doi bărbaţi au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, care au stabilit că un tânăr de 33 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 552, din direcţia Vârtop către Plopsor, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit decedat”, a anunțat IPJ Dolj, citat de News.ro.

De asemenea, în interiorul mașinii a fost găsit încarcerat un bărbat de 40 de ani, din comuna Vârvoru de Jos. Şi această victimă a fost declarată decedată. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

O altă tragedie a avut loc pe DN 13B, în județul Harghita, unde doi oameni au murit după ce o autoutilitară în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat.

„La sosirea forţelor de intervenţie, s-a constatat că o autoutilitară, în care se aflau cinci persoane, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, din nefericire, două dintre acestea fiind decedate”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita. 

Celelalte trei persoane implicate în accident au fost rănite, însă au fost găsite conştiente. Ele au primit primul ajutor medical din partea echipajelor SMURD şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean, ulterior două dintre acestea fiind transportate la spital.

Pompierii militari au asigurat şi măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului.

Urmărește-ne pe Google News