Cel puțin așa rezultă din postările pe care Pescobar le face pe contul de Instagram, inclusiv mici secvențe filmate de elevi care confirmă că au primit premiul simbolic de la afaceristul originar din Onești.

„Doar 38 de medii de 10 au fost obținute anul acesta la Bac! Îi voi premia în mod simbolic așa cum am promis cu câte 100 €, să iasă cu prietenii la un Pepsi în oraș 🤗! Aștept să mă contactați pe Instagram și vă rog un video din EDU cu rezultatul! Mulțumesc”, scria în urmă cu trei zile Paul Nicolau pe Instagram.

Mesajul lui conține însă e eroare, fiind vorba despre 39 de absolvenți care au luat Bacalaureatul cu media 10. Astfel, omul de afaceri ar urma să plătească în total 3.900 de euro celor care au obținut media maximă. Anul trecut au fost 54 de absolvenți cu 10.

 

O parte dintre cei cărora Pescobar le-a transferat deja banii au filmat un scurt mesaj care a fost postat apoi pe contul de Instagram al acestuia. „Pentru toți haterii domnului Pescobar, eu sunt Rareș Bâtcă, băiatul din Oradea care a luat 10 la Bac, tocmai am primit transferul de 500 de lei, omul ăsta chiar se ține de cuvânt și face fapte frumoase! Mulțumesc!”, a spus unul dintre cei care au fost premiați.

Urmărește-ne pe Google News