110 camere video, 56 de politisti si 50 de jandarmi. Desi pare a fi vorba de aparatura si ‘efectivele folosite la protejarea unui obiectiv strategic, astfel vor fi supravegheati studentii care stau in campusul Regie din Capitala. 24 de ore din 24 ‘ochii electronici vor pazi fiecare intrare in camin, holurile si caile de acces.

Studentii spera ca sistemul ‘Big Brother impanzit in tot campusul va elimina actele de vandalism, traficul de droguri si furturile. ‘Ni se furau din camere electrocasnice, portofele si telefoane. O data ce a fost instalat noul sistem, accesul in camine se face pe baza de cartela, spune Gabriel Petrea, liderul studentilor din Romania.  In total vor fi amplasate 110 camere de supraveghere, iar intreg sistemul va fi inaugurat in maximum o saptamana. Pe langa cei 56 de politisti ‘detasati sa-i pazeasca pe studenti, ministrul de interne Cristian David a anuntat ca va mai trimite 50 de jandarmi. 

I-au furat cuptorul

Pentru ca a fost pradat recent, Cosmin Voicu, in anul doi la Automatica, este unul din studentii care se bucura de masurile stricte luate de conducerea Universitatii Politehnica Bucuresti. ‘Intr-o dimineata m-am trezit ca nu mai am cuptorul cu microunde. Acum folosesc resoul…, spune studentul.

Gabi Gaboanta urmareste cu atentie orice miscare din campus

Fiecare intrare in camin este supravegheata pe monitoare

Mario Popescu intra in camin doar cu cartela

Urmărește-ne pe Google News