Steaua tremura serios, desi, matematic, a ramas favorita certa la titlu. Numai ca evolutia echipei dupa socul Middlesbroug si cointeresarea materiala a adversarelor contracandidatelor la titlu tradeaza faptul ca “militarii” nu prea mai au incredere in fortele proprii.

Cu victorii pe linie in ultimele patru partide pe care le mai are de disputat, Steaua ar iesi campioana. Problema este ca baietii lui Cosmin Olaroiu in loc sa mearga pe propria “sabie”, asa cum ii place patronului Gigi Becali sa spuna, se uita lung in curtile adverse, in speranta ca Rapid, Sportul si Dinamo se vor impiedica. In aceste conditii, partida de astazi, cu CFR Cluj, se anunta mai grea decat ar parea la prima vedere.

Fara Ghionea, V. Iacob si Radoi, Steaua este obligata sa invinga o formatie care a dovedit ca se descurca de minune in partidele sustinute in deplasare. In plus, antrenorul oaspetilor, Dorinel Munteanu, vrea sa dovedeasca, mai ales in fata fostei sale echipe, ca CFR-ul nu se baga in jocuri murdare, iar patronul clujenilor, Arpad Paszkany, nu prea are motive sa-l indrageasca pe omologul sau de la clubul bucurestean, ba dimpotriva.

Dorinel Munteanu ar putea fi titular

“Daca invingem in restanta cu Bacaul, avem doua puncte avans, deci cea mai mare lupta trebuie sa o dam cu noi. În acest moment, cel mai important factor este publicul”, a declarat tehnicianul gazdelor, Cosmin Olaroiu. “In Romania am venit sa aduc tot ce am vazut bun in Occident, nu sa ma murdaresc. Chiar daca am jucat la Steaua, vin la Bucuresti cu dorinta sa joc un meci normal, asupra caruia sa nu planeze nici o suspiciune”, a precizat si antrenorul clujenilor, Dorinel Munteanu, care, probabil, va intra pe teren din primul minut.

Steaua – CFR Cluj

Astazi, ora 20.30, TVR 1

Steaua: Carlos – Ogararu, D. Goian, E. Baciu, P. Marin – Nicolita, Paraschiv, Lovin, Bostina – Oprita, N. Dica
Antrenor: Cosmin Olaroiu

CFR Cluj: M. Tudor – Panin, Jula, Milosevici, Miclaus – Fl. Dan, Minteuan, D. Munteanu – Tilinca, Anca, Surdu
Antrenor: D. Munteanu

Arbitri: Augustus Constantin – Marcel Savaniu, Eduard Dumitrescu

Urmărește-ne pe Google News