Joi dimineață a avut loc percheziţia informatică în cazul „profesorului de genii“, prins în flagrant în timp ce viola un minor, cercetat în stare de arest preventiv.

„Percheziţia vizează obţinerea de date de pe dispozitivul minorului-victimă. De asemenea, mama a reclamat şi că alte trei dispozitive „confiscate” de la copiii ei şi despre care a anunţat Poliţia că le are în posesie nu au fost ridicate nici măcar acum, deşi mai mulţi dintre copiii familiei au intrat în contact cu Lajos, trăind cumva în „controlul lui”, a anunţat Adrian Cuculis, avocatul familiei minorului.

Prins în flagrant delict de polițiști

Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Kristof Lajos, cunoscut drept „antrenorul de genii” pentru că descoperea şi pregătea copiii cu abilităţi speciale în mediile defavorizate, a fost prins în flagrant delict, pe 20 iulie, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un minor, într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei.

În vârstă de 39 de ani, bărbatul, orfan crescut în centrele Protecției Copilului, este din Reghin, Mureș, iar presa a relatat despre numeroasele premii internaționale pentru inovație în educație pe care acesta le-a primit.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce ar fi întreţinut relaţii de natură sexuală cu un minor, în vârstă de 14 ani, la o locaţie din sectorul 4. Din cercetările şi verificările efectuate în cauză a rezultat că bănuitul l-ar fi ademenit pe minorul de 14 ani, cu scopul de a întreţine raporturi intime, prin oferirea unor sume de bani ori promiterea altor beneficii”, se arată în comunicat transmis de Poliţia Capitalei.

Bărbatul și-a recunoscut faptele la audieri, însă a făcut o declarație halucinantă: ar fi mărturisit că nu era conștient în acel moment, ci se afla într-o stare de somnambulism.

La numărul de urgenţă 119 se pot semnala cazurile de abuz asupra copiilor.

Urmărește-ne pe Google News