DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Pensia unui român care nu a muncit nici măcar o zi a provocat dispute aprinse în mediul online: „Trageți și voi concluzia” | VIDEO

« Înapoi la articol

Comentarii (10)

parpalache   •   14.09.2024, 18:22

Ei dar sunt mulți care au pensii și inca speciale-cu toate ca nu au muncit nici o zi pentru România!Au fost platiți de România,dar au muncit pentru„aliați”!

    Sfantul__Cuvios_Pafnutie   •   14.09.2024, 21:15

    parpalache   •  14.09.2024, 18:22

    Ei dar sunt mulți care au pensii și inca speciale-cu toate ca nu au muncit nici o zi pentru România!Au fost platiți de România,dar au muncit pentru„aliați”!

    Sperai și tu la o pensie, că doar nu faci propagandă degeaba. Ce ți-a zis Liderul Suprem al Tuturor Rusiilor? Că o să primești o felicitare la Victoria Finală și atât?

Nexus   •   14.09.2024, 15:02

Asa este. stiu caz real.....Ce dreptate si echitate este asta???????

Sfantul__Cuvios_Pafnutie   •   14.09.2024, 08:08

Așteptăm cu interes un articol în care luminatul tov. Rogozanu ne va bate obrazul cât de fasciști suntem. Ce, nu e și ăsta om ca noi? Nu putem să-l ducem și pe el în spate? Mai ales că el a fost deștept, nu ca "fraerii" care s-au spetit muncind.

Florescui   •   14.09.2024, 07:23

Aceste persoane care n-au muncit o zi ,dar iau banii sunt votantii PSD. Pe langa pensia minima li se dau si alte "ajutoare" desi nu stiu ce e munca. Legea pensiilor stipuleaza ca este o lege ce are la baza contributivitatea, cu ce au contribuit acesti oameni care n-au muncit o zi. Comunistii de la putere incurajeaza ne-munca .

BufnitaDuminicala   •   14.09.2024, 05:05

Citind acest articol se poate realiza cat de stupizi și incompetenți sunt cei care au conceput această nouă lege a pensiilor.

mar_o_mar   •   14.09.2024, 00:13

Nu cred ca este tocmai corect ca unul care a muncit sa primeasca aceiasi bani cu unul care n a muncit deloc.

Andan09   •   13.09.2024, 23:30

Pai daca nu a muncit cum a trait àtunci, de unde a avut bani? Furaciuni, smecherii? Si la urma il si recompensam ca s-a descurcat toata viata fara munca, nu?

malganis   •   13.09.2024, 21:36

Aceasta "egalizare" de pensii (intre a unui roman care nu a cotizat nicio zi si un roman care a cotizat timp de 25 de ani cu salariu minim) este mostenirea DUREROASA a natiei asteia condusa timp de 30 de ani de fosti comunisti (colorati, dupa caz, in rosu, galben sau verde...) pentru care incurajarea ne-muncii si a "descurcatului" mioritic, a reprezentat modul de viata preferat si incurajat de ei. Generatiile actuale au ajuns acum sa plateasca prostiile lor. Si le vor mai plati ! PS Mergeti in orice sat (de la campie sau de la munte) si veti afla ca o parte din populatia lui beneficiaza de ajutoare/pensie pentru...handicap !? Toti satenii stiu lucrul asta, ca nu e vorba despre niciun handicap, numai cei de la Palatul Victoria, NU STIU !

Mirciulica   •   13.09.2024, 20:05

"Indemnizație socială pentru pensionari" ????? Pai mai lume buna, daca ala nu a lucrat nicio zi, nu a făcut două paie cruce, vorba bătrânească, este el pensionar ? Oricum, in legea pensiilor limba romana e violata cu perversiuni. Așa că ce sa ne mai miram de încă o parșivenie. In DEX, pensia este o sumă de bani pe care cineva o primește când, ajuns la o anumită vârstă, nu mai poate desfășura o activitate. Un lucrător fara studii, fara vechime, fara vreo minima responsabilitate, primește o pensie minima, primește și această indemnizație, primește o salba de ajutoare, vouchere, compensări și alte sume pentru lemne de foc, pentru alimente etc etc etc etc, încât depășește la veniturile totale anuale un pensionar care o viață întreagă a muncit, in schimburi, în condiții dificile de clima. Aici se vede și mediocritatea sau chiar incompetenta celor care tot ies la microfoane să ne explice ce tare ne cresc ei noua pensiile. Și mai sunt multe de zis.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close