DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Alfred Bulai, reținut pentru 24 de ore! Ce acuzații i se aduc, după audieri și perchezițiile la locuința sa, în dosarul agresiunilor sexuale de la SNSPA

« Înapoi la articol

Comentarii (16)

Caramiziu   •   05.09.2024, 07:47

Oare domnii care iau apărarea harțuitorilor in general cum reacționează când un BARBAT cu autoritate din viața lor îi manipulează sa se expună sexual? Cat de confortabil este sa mai lucreze sau studieze acolo, cați raportează pe loc sau vreodată?

popescumihai1970   •   05.09.2024, 06:40

HAIDE BRE...A VRUT ȘI OMUL SĂ VADĂ O ***...SAU DOUĂ ! VA LUA O AMENDA PENALA.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Caesarion   •   04.09.2024, 21:29

In ambele cazuri , atat la acest domn bulai,cat si la domnul Pieleanu,eu consider sincer ca e o vanatoare de vrajitoare.Timpul o sa ne arate tuturor adevarul.Daca scapa,cazurile mult mai grave ,ca si cazul copiilor vrajitoarei din varful dealului,cu probe video clare,sau cazul asistentelor acuzate de neglijenta,sau multe altele ,cu siguranta scapa si bietul om pentru simpla incercare de a umezi bietul bananier oflilit.Acuma,daca toata treaba asta e incadrata la Maltratare Psiologica,cea ce cred ca este ,pt ca ,daca urmariti atent declaratiile victimelor,cu siguranta ajutate de psihologi,au fost invatate sa declare ca au fost obligate moral ,nu fizic , moral spun,sa faca ce au facut ,pentru stima fazta de persoana sa.gen (daca ai incredere in corpul tau,dezabraca-te,si ele femei cu facultare, au pus botu saracele , fiind maltratate psihologic:), pe mine unu ma amuza idea ,dar ma rog, Toata vrajala asta feminina adie dispre zona latina.Si acolo e jale mare, va pot spune sigur eu.pa

Ioana123456   •   04.09.2024, 21:12

Înțeleg că Alfred Bulai are acuzații aduse în fața justieției, că este anchetat și sunt dovezi aduse înpotriva lui. Ce nu înțeleg de ce este pus sociologul Marius Pieleanu în aceași oală cu Alfred Bulai! Doar jurnaliștii fac asta și nu este normal având în vedere că Marius Pieleanu nu are niciun dosar pe numele lui. Ana Birchall spune ca a fost abuzata sexual acum 16 ani și a facut publice trei mesaje primite în care i se zice că este frumoasă, ca ar vrea sa o vada “epidermic” si să o facă vedeta 😂, cea din urma vad ca i-a iesit pentru ca s-a facut si ea mai cunoscuta astfel, dar asta nu este agresiune sexuala, este cel mult un flirt:) deci rezumati-va la ce este concret si faceti-va munca de jurnalisti just si profesionist, pentru asta ati facut o facultate:)

mariaene   •   04.09.2024, 20:59

Cum se scrie un articol despre Bulai, se face in mod fortat referire si la Pieleanu. Marius Pieleanu nici macar nu poate fi considerat a fi suspect de hartuire sexuala pentru ca acesta nu este cercetat penal, iar jurnalistii sunt obligati sa respecte prezumtia de nevinovatie, pana la proba contrarie, si sa nu il asocieze cu un caz in care exista dovezi concrete si o cercetare penala in curs. De ce? Pentru ca este foarte usor sa distrugi iremediabil imaginea unei persoane publice plecand doar de la niste zvonuri si scriind pe baza lor. Este cunoscuta tehnica de manipulare din media a transferului de imagine de la o persoana catre alta persoana - se pleaca de la un caz concret, insotit de probe (Bulai), care este apoi asociat cu un altul bazat doar pe marturii si zvonuri (Pieleanu). De ce credeti ca nici pana la ora actuala Marius Pieleanu nu este considerat ca fiind suspect? E simplu. Pentru ca nu exista nicio proba impotriva sa, oricat de mult s-ar dori asta.

Caesarion   •   04.09.2024, 18:54

Sincer , traim intr-o lume mizerabila.E tot ce pot spune.Stim cu toti ,o gramada de cazurii, unde o femeie de 22 de ani de exemplu, se marita cu un barbat la 70 de ani (sunt exemple si mai triste , binenteles :)si pentru ce? pentru putere , bani ,si probabil experienta.Iar daca in romania avem un caz ca asta , cu acest bulai,avand de a face cu femei trecute de 18 ani ,dupa cum inteleg si eu,il arata lumea cu degetu ,si il acuza?Pe el sincer? de ce? Pentru ca materialistele alea care nu au primit de doreau il da in gat? trist,sincer.Pacat ca nu se gaseste nici unu *** pe strada.Eu unul asa as face.Adica ai de a face cu o persoana la 61 de ani ,tu la 20 si ceva ,si te mai si lauzi pe deasupra. phuuu

Acest comentariu a fost moderat pentru: incitare la violență.

Berbukson   •   04.09.2024, 18:09

Celui ce va fi prins cu ștromeleagul învârtoșat la părțile fătătoare ale muierii , tăiatu-ise scârbavnicul mădular întru nefolosința veșnică.

Convex   •   04.09.2024, 17:04

Capii poliției împreună cu șefii partidelor aflate vremelnic la putere plus căpeteniile securității au găsit vinovatul de serviciu...un moșulică care ce i drept este deștept vinovatul de serviciu distragerea atenției prostovanilor români de la adevăratele probleme sociale...o mânărie murdară un teatru abject cu participarea extraordinara a presei slugarnice o palmă dată inteligenței din Romania....niște *** cu bani și funcții l au executat... ascultă ***....suntem aici suntem informați corect și nu uitam ..

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

AndreyRlz   •   04.09.2024, 16:41

Sunt de acord sa fie arestat pentru minim 3 ani ca să se facă un exemplu din el

iugavirgil   •   04.09.2024, 16:06

miroase tot a ceva miscare politica , dadea cam multe indicatii conducatorilor actuali la tv cu sondajele lui .

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close