Prima locuință vizată de percheziții a fost a mamei suspectului, unde din prima cameră verificată a fost ridicat un cuțit cu o lamă de 17 centimetri. Acesta a fost găsit ascuns într-o bibliotecă, printre obiecte de porțelan

Obiectul, despre care mama suspectului a declarat că i-ar aparține soțului său, urmează să fie analizat criminalistic pentru a se stabili dacă aceasta este arma crimei din cabinetul stomatologic.

Întrebată despre cuțitul cu lama rabatabilă, mama suspectului a precizat că era folosit la tăierea alimentelor.

De asemenea, conform aceleiași surse, oamenii legii au ridicat din locuința respectivă și mai multe articole de îmbrăcăminte. Alte descinderi au vizat și casa socrilor suspectului de crimă.

La percheziții a fost prezent și suspectul, dar fără a fi asistat de avocat. Familia acestuia a solicitat schimbarea apărătorului inițial, noul avocat ales fiind din Galați.

Filmul crimei, minut cu minut

Anchetatorii au reconstituit, minut cu minut, filmul crimei de la Brăila, unde o stomatologă a fost ucisă în cabinetul ei, pe 16 iulie, a relatat infobraila.ro. Procurorii și polițiștii au pus la cap filmările de la diverse camere de supraveghere și declarațiile martorilor și au concluzionat că bărbatul de 39 de ani a făcut tot posibilul să își ascundă crima comisă în mai puțin de un minut.

Doctorița Marina Gavril, 41 de ani, originară din Republica Moldova și care locuia cu soțul său într-un cartier rău famat din Brăila, a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic pe 16 iulie, cu mai multe tăieturi în zona gâtului, dar trei au fost penetrante. Maricel Mihai a fost prins de polițiști pe 20 iulie și a fost dus la audieri. Apoi, a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost arestat preventiv.

FOTO: Captură video

Urmărește-ne pe Google News