„În timp ce mulţi dintre protestatarii din tabără au rămas paşnici, în cele din urmă, locul a devenit un punct focal pentru violenţe grave, precum şi o perturbare uriaşă a campusului nostru”, a spus Block în  declaraţie.

„În cele din urmă, tabăra de pe Royce Quad a fost atât ilegală, precum şi o încălcare a politicii. A dus la condiţii nesigure în campusul nostru şi a afectat capacitatea noastră de a ne îndeplini misiunea. Trebuia să se încheie”, a continuat el.

Block a precizat că cei care au rămas în tabără miercuri noaptea au primit mai multe avertismente să plece în linişte înainte de sosirea ofiţerilor.

„În cele din urmă, aproximativ 300 de protestatari au plecat de bunăvoie, în timp ce peste 200 nu s-au conformat ordinelor de dispersare şi au fost arestaţi”, a spus el.

Departamentul de poliţie UCLA a arestat în cele din urmă un total de 210 persoane suspectate că nu s-au dispersat, a declarat şeful departamentului de poliţie din Los Angeles, Dominic Choi.

Există dreptul de a protesta, dar nu şi dreptul de a provoca haos. Distrugerea proprietăţii nu este un protest paşnic. Este împotriva legii. Vandalismul, încălcarea proprietăţii, spargerea ferestrelor, închiderea campusurilor, forţarea anulării cursurilor şi a absolvirilor, niciuna dintre acestea nu este un protest paşnic.

Joe Biden:

Urmărește-ne pe Google News