„Peste 750.000 de euro, fonduri strânse până acum, cu ajutorul concertului #WeAreOne pentru oamenii din Ucraina. Și contorizarea continuă până mâine, când vom ști cifrele finale”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

„Este cel mai mare eveniment de acest gen de până acum, dedicat celor care au atât de multă nevoie de sprijin zilele acestea”, a transmis primarul, care a precizat că le mulțumește celor „aproape 2.000 de oameni care au putut să facă minuni în doar o săptămână și au montat acest spectacol”, dar și „zecilor de mii de oameni care au fost pe Arena Națională aseară”.

„Avem cu toții de ce ne mândri, ca români. Suntem o națiune cu suflet bun”, a mai transmis Nicușor Dan.

Nume sonore ale muzicii românești și internaționale, precum Andra, INNA, Carlas Dreams, Irina Rimes, Delia, Horia Brenciu, Armin Van Buuren, Tom Odell și Jamala, au participat sâmbătă seară, 12 martie, la un concert umanitar organizat pe Arena Națională din București.

Concertul de pe Stadionul Național s-a încheiat după opt ore și zeci de mii de oameni au asistat la eveniment, deși în București au fost minus 5 grade Celsius.

Banii strânși vor ajunge la Crucea Roșie, pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni, goniți din țara lor de războiul declanșat de Rusia.

Urmărește-ne pe Google News