La Târgul boieresc din centrul Bucureştilor astăzi şi mâine, organizatorii pregătesc un adevărat festiv pentru cei care ţin post, dar şi pentru cei care nu postesc. Facem legume proaspete pe grătar, dar şi peşte la jar.
Pentru că azi, dar şi mâine este dezlegare la peşte, nea Gică din Târgovişte face, în Piaţa Amzei, păstrăv proaspăt pe grătar. Păstrăvul are carne albă, recomandat persoanelor care au probleme cu ficatul şi fiind o sursă excelentă de proteine cu puţine calorii. Toate aceste bunătăţi pot fi savurate la aer liber, chiar în târg pentru că avem mese şi băncuţe pentru vizitatorii noştri.
Iar pentru cei care nu postesc, nea Gică pregăteşte la grătar, proaspete şi bune: frigărui de pui, pastramă de oaie, ceafă, cârnaţi şi mititei.
Târgului Boieresc din Centrul Bucureştilor este deschis în Piaţa Amzei până la sfârşitul anului.
 

 
 

Urmărește-ne pe Google News