Conform informațiilor obținute de Libertatea, miercuri, la ora 23.16, a fost apelat numărul unic de urgență 112 pentru a reclama faptul că într-o incintă are loc o petrecere care depășește numărul maxim de invitați permis de lege pe perioada stării de alertă, adică de 50 de persoane.

Contactat, Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov nu a comunicat, până la ora publicării acestui articol, dacă a trimis un echipaj la fața locului și, eventual, ce a constatat acesta. Nici reprezentanții Restaurantului Avatar nu au răspuns solicitării trimise de ziar.

Martori ai petrecerii, de la care circulă mai multe filmulețe pe rețelele sociale, susțin că numărul invitaților a depășit “lejer” 50 de persoane.

“Cu pumnu, cu creieru, e Manu Bombardierul”, urlau lăutarii

“Păi au fost o groază de maneliști, de la Leo de la Kuweit, la Țzancă Uraganul, Cristi Mega ori Frații de Aur. Numai formațiile lor au în jur de 10 lăutari”, a spus un personaj prezent la eveniment.

Din imagini se vede cum se dansează, iar dedicațiile de mii de lei curg pentru “Manu junior”.

Fiica lui Sile Cămătaru, în centrul ringului de dans

Totul, în prezența organizatorului, care fumează narghilea, ca un pașă. “Cu pumnu, cu creieru, e Manu Bombardierul”, urlau lăutarii.

Manu Bombardieru.

Maneliștii din dosarul Duduienilor cântă de mama focului

Interesant e că la party au fost invitați să cânte și Tzancă Uraganul și Leo de la Kuweit. Numele lor apar în dosarul în care Florin Salam și Nicolae Guță acuză că au fost tâlhăriți de interlopi cu 100.000 de euro.

Cinci membri ai clanului Duduianu au fost arestați în acest dosar.

Leo de la Kuweit explică, într-o declarație aflată la dosar și citată de Gândul, că “numiții Văduva Sofian, zis «Denom», și Văduva Ionuț, zis «Ionuț Seif», și-au manifestat nemulțumirea vizavi de o pretinsă întârziere a persoanelor vătămate, iar «Denom» mi-a adresat injurii și m-a lovit cu palma în zona feței, provocându-mi o rană la gură”.

Despre Marinică Nămol, un coleg “amendat” cu 40.000 de lei de interlopii, spune că “a fost lovit în mod repetat în spate cu mânerul unui cuțit și totodată amenințat cu moartea, cu scopul de a-l determina să le remită respectiva sumă de bani”.

Sile Cămătaru e la “răcoare”

Nicoleta e fiica lui Sile Cămătaru.

Pe 7 februarie, interlopul Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani închisoare cu executare într-un dosar de proxenetism. Instanţa a revocat eliberarea condiţionată în cazul acestuia şi a dispus să execute, pe lângă cei 6 ani închisoare, un rest de pedeapsă de 1.210 zile închisoare, dintr-o condamnare de 13 ani primită anterior în alt dosar.

Nicoleta și Manu Bombardieru au doi copii, o fetiță, Nicole Giulia, de 2 ani, și un băiețel, născut în august anul trecut. Bombardieru are și o fiică din alt mariaj.

Bombardieru, într-o rețea clandestină de vânzare de măști sanitare

Numele lui Manu Bombardieru, 38 de ani, pe numele lui adevărat Emanuel Daniel Dan, a reapărut în prim-plan în urma unei anchete Rise Project, care a arătat că personajul face parte dintr-o rețea clandestină care vinde măști sanitare.

Manu a devenit cunoscut în 2011, când l-a luat poliția, la pachet cu doi tovarăși, după ce au lovit în cap un subofițer SRI cu un scaun de club în sectorul 2 al Capitalei. 

La percheziții, mascații au găsit atunci două pistoale, 14 cartușe cu bile, trei macete, două boxuri metalice etc. 

Era perioada în care Manu își organiza propria brigadă și teroriza comercianții din cartier ca să-i plătească taxe de protecție, scrie Rise.

Individul s-a remarcat și în 2014, când a sechestrat și bătut un sunetist în clubul său de manele, unde cântă regulat Florin Salam și alte staruri din industrie. Victima revendica o instalație de sunet – din care își întreținea familia, după cum a susținut ulterior la poliție – luată cu japca de Bombardier pentru sonorizarea optimă a localului propriu.

În 2016, când s-a căsătorit cu Nicoleta, Manu a intrat oficial în familia Cămătarilor, cel mai vechi clan criminal din Capitală, fondat acum patru decenii de mama celebrilor frați Nuțu și Sile.

Urmărește-ne pe Google News