Micuțul a creat opere de artă pline de viață în atelierul pe care părinții săi l-au amenajat acasă, în orașul bavarez Neubeuern. 

Atunci când nu se joacă cu jucăriile sale, îi place să picteze pe pânză cu pensule, sau pur și simplu cu degetele, pentru a crea lucrări abstracte.  

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Părinții săi au spus că lucrările sale au atras privirile iubitorilor de artă și ale galeriilor. De asemenea, au obținut prețuri mari. Aceștia au insistat asupra faptului că pasiunea artistică a lui Laurent a fost cea care a alimentat agitația din lumea artei, interesul mediatic și primele sale contacte cu faima.  

Cum a început totul

Mama sa, în vârstă de 33 de ani, a declarat pentru AFP că familia a descoperit iubirea lui Laurent pentru pictură în timpul unei vacanțe de familie, de anul trecut, la un hotel.  

„Când am ajuns acasă, Laurent voia doar să picteze – să picteze, să picteze, să picteze, tot timpul”, a spus ea.  

Ea și soțul său i-au cumpărat câteva pânze, pensule și vopsea. Nu a durat mult până când familia și prietenii s-au înghesuit să vadă lucrările sale. Aceștia au creat un cont de Instagram, pentru a-și împărtăși mai ușor imaginile cu lucrările sale și au fost repede uimiți de răspunsurile primite.  

„În patru săptămâni aveam 10.000 de urmăritori”, a spus Lisa, iar la scurt timp au urmat solicitările din partea galeriilor și interesul din partea ziarelor din Germania și din străinătate, care l-au numit rapid „mini-Picasso“.  

Contul său de Instagram are acum 90.000 de urmăritori. La o vânzare a lucrărilor lui Laurent, în septembrie, cumpărători din lumea întreagă s-au arătat interesați, potrivit părinților săi. Aceștia au declarat că unele lucrări s-au vândut cu sute de mii de euro, dar au refuzat să divulge detalii cu privire la vânzări și cumpărători.  

Urmărește-ne pe Google News