Nu stai prea bine cu banii, eşti înainte de salariu sau pur şi simplu vrei să faci economie dar să mănânci ceva bun şi hrănitor. Noi te ajutăm. Vei găsi în fiecare zi, de luni până vineri, câte o reţetă ieftină. Cu mai puţin de 10 lei poţi găti feluri de mâncare delicioase. Azi, piept de pui umplut.

Costuri aproximative ingrediente: piept de pui- 5,50 lei, ulei- 0,50 lei, sare şi piper, 0,50 lei, feta- 1 leu, ardei: 0,50, măsline: 0,50 lei, spanac: 1 leu. Total= 9,50 lei

 

Piept de pui umplut

 

Ingrediente: un piept de pui, 50 g feta, sare și piper, un ardei roșu, câteva frunze de spanac, câteva măsline negre fără sâmburi, ulei

Preparare: se spală pieptul de pui şi se usucă cu un şervet de hârtie. Feta și ardeiul se taie cubulețe și  măslinele feliuțe. Pieptul de pui se taie în două dar nu total, se desface şi se bat bucăţile cu un ciocan de carne. Se umple pieptul cu feliile de spanac opărite și tocate, cu feta, ardei și măsline, se condimentează, apoi se închide cu scobitori. Se încinge o tigaie, se stropeşte cu ulei şi se pune puiul. Se lasă să se rumenească bine pe ambele părţi. Se taie felii și se servește cald sau rece.

 
 

Urmărește-ne pe Google News