Accidentul s-a petrecut luni seară, pe raza localității Budacu de Jos. Pietonul, în vârstă de 35 de ani, a fost lovit, inițial, de un autoturism. La scurt timp însă, bărbatul a fost izbit în plin de o altă mașină.

Echipajele medicale l-au găsit în stop cardio-respirator, blocat sub cea de-a doua mașină care îl lovise. Imediat, la fața locului, medicii au început manevrele de resuscitare.

După aproximativ opt minute, organismul bărbatului a răspuns manevrelor, a fost stabilizat (intubat) și transportat cu semne vitale la UPU SMURD Bistrița”, a anunțat ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc pe DJ 173F în Budacu de Jos.

„La locul evenimentului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din Orheiu Bistriței a accidentat un bărbat de 37 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă. Totodată, autoturismul care îl urma, condus de o femeie de 31 de ani din Dumitrița ar fi frânat și ar fi oprit brusc, trecând cu bară față peste pieton”, au transmis reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud

După producerea accidentului, șoferul de 26 de ani a părăsit locul accidentului, revenind ulterior. Și el, dar și femeia care conducea cea de-a doua mașină au fost testați de polițiști, rezultatele fiind negative.

În acest caz, oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Urmărește-ne pe Google News