Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 11.00, când un taximetrist a intrat cu maşina într-un stâlp. Un pieton care a asistat la accident a sunat la serviciul de urgenţă 112 pentru a cere ajutor pentru taximetrist, însă, în timpul apelului, a suferit chiar el un accident, după ce un TIR a trecut şi a rupt un cablu electric care s-a despins de pe stâlp şi l-a lovit.

„Şoferul este conştient, neîncarcerat. Pietonul care a apelat la 112 a fost rănit de un cablu, în timpul apelului. Nu a fost curentat, ci a suferit o plagă deschisă la un picior“, a spus Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, Gabriela Dinu, accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.00, când un şofer în vârstă de 29 de ani, care conducea un autoturism taxi, fără pasager, pe DN73, în localitatea Moieciu de Jos, a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile unde a lovit gardul unei locuinţe şi un stâlp de susţinere cabluri electrice.

„În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. În schimb, în urma deteriorării stîlpului, cablurile susţinute de acesta şi-au modificat poziţia şi au fost acroşate de un TIR. În momentul ruperii, cablurile au rănit la picior un bărbat de 38 de ani din judeţul Braşov, care oprise să anunţe la 112 ieşirea în decor a taxiului. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale“, a spus reprezentantul ISU Braşov.

Mai mult, TIR-ul şi-a continuat deplasarea, însă poliţiştii au stabilit numărul de înmatriculare, iar şoferul este acum căutat de oamenii legii.

Citește și: Părinții nu trebuie să le dea copiilor alimente cumpărate de pe stradă, shaorma, fast-food. “Sunt enorme riscurile dacă îi hrănesc ca pe adulți”

Urmărește-ne pe Google News